Uşak TV

ŞEHİT POLİSİN UŞAK'TA Kİ BABA OCAĞINDA YAS VAR

Adliye&Jan.&Polis

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otelden ayrılmasının ardından başlayan çatışmalarda şehit olan polislerden biri Uşaklı çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakın koruması olan Mehmet Çetin’in Uşak’taki baba ocağına ateş düştü. Oğullarının şehi,t haberini alan baba Hüseyin Çetin metanetini korurken kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldular.

Şehit haberinin duyulmasından sonra Vali Ahmet okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, şehidin Fevzi akmak mahallesinde bulunan baba evine gittiler. Baba Hüseyin :Çetin ve Anne Nazifa Çetin şehit haberini aldıktan sonra anne sinir krizleri geçirdi. Şehidin baba ocağına Dev Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini alan yakınları da eve akın etmeye başladılar.

Şehit Polis memuru Mehmet Çetin’in otelde askerlerle girdiği çatışma yaralandığı ve ardından şehit olduğu bilgisi geldi.

Mehmet Çetin’in 29 yaşında evli ve iki çocuk babası olduğu Uşak merkez Yoncalı köyünden olduğu bildirildi. 

























Yorumlar (1)

abdullah celebi 8 Yıl Önce

mehmet cetin tertemiz bir insandi ilkokul arkadasimdi Allah herkese sehitlik nasip etmez mekani cennet olsun ailesinin sevenlerinin basi sagolsun onunla cok anilarimiz oldu asla unutmayacagim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.