Uşak TV

ŞEHİDİN ANNE VE BABASI ANKARA'YA YOLA ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Çukurca da çatışma bölgesine giden helikopterin düşmesi sonucu pilot arkadaşı ile birlikte şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın emekli öğretmen olan Annesi Şükran Şahan ve babası Süleyman Şahan acı haberin verilmesinden sonra Ankara’ya yola çıktılar.

 Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışmaya müdahale için için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu pilot arkadaşı ile birlikte şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın emekli öğretmen olan Annesi Şükran Şahan ve babası Süleyman Şahan acı haberin verilmesinden sonra Ankara’ya yola çıktılar. Şehit babası Süleyman Şahan’ın Denizli’den Uşak’a gelmesinden sonra Vali Ahmet Okur da tekrar şehit evine gelerek başsağlığında bulundu. Şehidin eşinin Kayserili olduğu ve Ankara’da öğretmenlik yaptığı belirtili. 7 Aylık kızı olan Şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın cenazesi Van’dan eskeri uçak ile Ankara’ya getirilecek. Şehit cenazesinin nerede toprağa verileceği henüz netleşmedi ama Uşak’ta toprağa verilmesi bekleniyor. 
Şehidin babası ve Annesi Uşak Havalanından kendileri için gelen helikopter ile Ankara'ya doğru yola çıktı. Şehit ailesini Vali Belediye Başkanı ve Alay Komutanı ve emniyet müdürü yolcu etti. 
36 Yaşındaki Üsteğmen Müjdat Şahan’ın 1.5 yıl önce evlendiği ve küçük yeni küçük kızının doğduğu belirtildi. 
Şehit Pilot Müjdat Kerem Şahan’ın şehit olan pilot arkadaşının Pilot Üsteğmen Burak Bikebahşi olduğu bildirildi. 
8 Şehidimizin cenazesi Van’dan önce Ankara daha sonra da Ankara’dan memleketlerine uğurlanacak. Şehitlerden birinde Afyon Karahisarlı olduğu gelen bilgiler arasında.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

İç güvenlik harekatı görevi nedeniyle bir süredir Hakkari Çukurca’da bulunan Kayseri 1’inci Komando Tugayı’nın Çığlı üs bölgesindeki Mehmetçiklerine yapılan saldırıda, açılan ilk ateşte Gaziantep’in Nizip ilçesinden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Sadettin Bakır (29), Aslen Kırıkkaleli ancak Ankara Mamak İlçesi’nden Sağlık Astsubay Üsçavuş Merkan Şahin, Kayseri’nin Tomarza İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Nazmi Kapucu (38), Piyade uzman Çavuş İbrahim Akarsu (26), Kahramanmaraş Göksun ilçesinden Piyade Uzman Çavuş Ali Kocakaya (25), Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden, eşi Ankara Elmadağ İlçesinde yaşayan Piyade Uzman Çavuş Muammed Arı (30) şehit oldu.

ASKERLER KAYSERİ KOMANDO TUGAYI'NDAN

Şehit düşen 6 piyade komandonun tümümün, Kayseri 1’inci Komando Tugayı’ndan silah arkadaşları olduğu belirlendi.

















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.