Uşak TV

PARALEL YAPININ İMAMI YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Paralel Devlet yapılanması operasyonu kapsamında aranan ve Cemaat'in Eşme imamı olduğu iddia edilen Mehmet D. Isparta'da yakalandı.

 Uşak dahil 6 ilde başlatılan Paralel Devlet yapılanması operasyonu ile ilgili olarak aranan Cemaat’in Eşme imamı olduğu öne sürülen Mehmet D. Isparta’da yakalandı.

Uşak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Isparta’da saklandığı evde yakalanarak Uşak’a getirilen Mehmet D.FETÖ'ye finansal destek sağlamak amacıyla iş adamlarından örgüt adına zorla para toplamakla suçlanıyor.

Polisteki sorgusundan sonra Adliyeye sevk edilen Mehmet D. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Cemaat’in Eşme İmamı olduğu iddia edilen Mehmet D. Tutuklanarak Uşak Cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında 10 kişi hakkında daha yakalama kararı bulunuyor. Fethullah Gülen Dosyada bir numaralı şüpheli olarak yer alıyor. 
BANK ASYA İÇİN SEFERBER OLMUŞTU


Yönetimine Devlet tarafından el konulan Bank Asya için seferber olan Mehmet Dorum: "Bankamıza destek olalım. Herkes destek olmak için burada. Arabasını satan, evini satan destek olmak için burada. Avrupa’da küçük bir banka batırıldı, bütün Avrupa sarsıldı. Zaten ülkemizin ekonomik durumu bellidir. Bankaya müdahalenin, hem dış ülkeler açısından hem de ülkemiz açısından büyük bir hegemonya olduğunu düşünüyorum." diye konuşmuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.