Uşak TV

PARALEL YAPI OPERASYONUNDAN 4 TAHLİYE VAR

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Paralel devlet Yapılanması operasyonların ikinci dalgasında tutuklanan 4 kişi tahliye edildi.

17 Kasım da yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alınmış işadamları Ahmet Alaşehirli, Ali Demirhindi, İsmail Özçay ve imam Ramazan Kahya tutuklanarak önce Uşak Cezaevi daha sonrada Menemen Cezaevine gönderilmişti.

Zanlıların avukatları Afyon Ağır Ceza Mahkemesine tutukluluk ile ilgili olrak itirazda bulundu. İtirazı değerlendiren Afyon KArahisar Ağır Ceza Mahkemesi 4 tutuklunun salıverilmesine karar verdi. Tutuklu işadamları ve imamın gece akşam geç saatlerde salıverildikleri bildirildi. 

Yorumlar (1)

avz 8 Yıl Önce

ahmet alaşehirli ve ramazan kahya adam gibi adamlardır diğer 2 kişiyi tanımıyorum karıncayı bile incitmezler ahmet bey hakkatten paralel yapı olsaydı şimdi fabrikasının başında olurdu adamcağızın malı mülkü bankasya tarafından icrada satıldı ramazan kahya yı ise 10 senedir tanırım aynı aracını kullanır 80 kusur model stw renosu vardır birakın bu safsata işleri bu vatandaşlar türkiye sevdalısı bizim ahmet abi bizim ramazan kahya çayı çorbası içilir bu arkadaşların ben şahsen yaptıkları işlrin altına çekinmeden imzamı atarım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.