Uşak TV

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN KATİLİ SUÇ MAKİNASI ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta öldürülen özel güvenlikçi Osman Yılancı’nın cinayetinin katil zanlısı yakalanırken cinayetteki sır perdesi aralanmaya çalışılıyor.

Uşak’ta öldürülen özel güvenlikçi Osman Yılancı’nın yakalanan katil zanlısı Ramazan Özkan yaralama suçundan cezaevinden yeni çıkmış. Ramazan Özkan’ın tarihi eser satacağım diyerek bir çok kişiyi mağdur ettiği onlardan para aldığı ve hatta birisin 3 katlı evini sattırdığı konuşuluyor. İddialara göre Ramazan Özkan 3 katlı evini sattırdığı şahsı birde yaraladı ve bu nedenle cezaevinde yatıyordu ve geçtiğimiz günlerde çıkmıştı.

Jandarma ve Polis tarafından Uşak’ta saklanmaya çalışırken yakalanan Ramazan Özkan suçunu itiraf etti ve olayı tarihi eser pazarlığında anlaşamadıkları için özel güvenlikçi Osman Yılancı’ya 7 el ateş ettiğini itiraf etti.

ÖLDÜRÜLEN OSMAN YILANCI AİLESİNE EK İŞ BULDUM ORDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ

Tarihi eser alışverişi yada aranması sırasında vurularak ağır yaralanan ve 112 den yardım isteyen ancak 9 saat sonra cenazesi bulunan Osman Yılancı ailesine ek iş bulduğunu ve çalıştığını söylemiş. Anlatılanlara göre kredi ile ev alan Özel Güvenlik çalışanı Osman Yılancı ailesine 3 aylık ek bir iş aldığını ve çalıştığını söylemiş. Arkadaşlarından da ödünç hilti istemiş. Ailesi Osman Yılancının katilinden Ramazan dayı diye bahsettiğini söylüyor.

Katil zanlısı Ramazan Özkan’ın jandarma da ki sorgusu halen devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.