Uşak TV

OSB DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Adliye&Jan.&Polis

OSB DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde bir GSM operatörünün verici direğine çıkan genç itfaiye ve jandarma ekiplerini saatlerce uğraştırdı. Verici direğine çıkan adının Ömer olduğunu söyleyerek kimliği olmadığını itilip kakıldığını işsiz olduğunu otostop yaparak Uşak’a geldiğini söyleyen şahıs direkten inmek için Acun ILICALI yada Hülya AVŞAR ile görüşmek istediğini belirtti.

 Verici direği etrafında güvenlik önlemi alan jandarma ve itfaiye ekipleri işsiz genci direkten indirebilmek için saatlerce dil döktüler. Ancak genç bir türlü İkna olmadı.

Saat 12:30 sıralarında verici direğine çıkan Gazetecilerin görüntü almasını istemeyen ve yüzünü gizleyen şahıs 16:.30 sıralarında karnının acıktığını belirterek yiyecek birşeyler istedi. Jandarma ekipleri tost yaptırarak direğin dibine getirdiler ve şahsın tostu almak için aşağıya inmesini istediler. Direkten aşağıya inen genç Jandarma komutanının her türlü yardımı yapacağına dahil söz vermesi üzerine ,ikna olarak eylemine son verdi. OSB İtfaiye Müdürü Burhan UYSAL: “Şahıs önce adının Ömer daha sonrada Ali olduğunu söyledi. İşsiz olduğunu kimliğinin olmadığını ve Hülya AVŞAR yada Acun ILICALI ile görüşmek istediğini söyledi. En sonunda yüzbaşımız kendisini ikna etti böylece intihar girişimi sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.