Uşak TV

NEŞE`MİZİ KAYBETTİK

Adliye&Jan.&Polis

NEŞE`MİZİ KAYBETTİK

Van’da meydana gelen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem’de Uşak’lı öğretmen Neşe Horasan’da yaşamını yitirdi. Aslen Eşme’nin Balabancı köyünden olan ve ailesi Bursa’da yaşayan Neşe Horasan 3 Yıldır Van’ın Erciş İlçesi Vali Abdulkadir Sarı İlköğretim Okulunda Bilgisayar öğretmeni olarak görev yapıyordu. Bursa’ya da İzmir’e tayin olmak isteyen Neşe Horasan’ın hikayesi yürek yakıyor. Annesi Meryem Horasan ile Cuma günü telefonla konuşan Neşe “Anneciğim Allah’ın izniyle kavuşmamıza az kaldı, Uçak biletimi aldım bayramda bol bol hasret giderceğiz” dedi. Neşe ayrıca annesine şehitler için çok üzüldüğünü ve yaklaşık 3 saat oturduğu yerden kalkamadığını söyledi. Neşe’nin geçtiğimiz ramazan bayramında Bursa’daki ailesin yanına gittiği ve Annesine “Anneciğim sana doyamadım” dediği belirtildi.

Facebook sayfasına da siyah kordela koyup terörü lanetleyen Neşe Horasan (27) genelde öğretmenlerin kaldığı bir apartmanın çökmesi ile göçük altında kalarak yaşamını yitirdi. Neşe’nin yakınları evde 4 arkadaşın kaldığını ve Üçünün yaşamını yitirdiğini söylediler. Arkadaşları tarafından çok sevilen Neşe Horasan’ın ölüm haberi memleketi Eşme’nın Balabancı köyünde ve Bursa’da ki ailesinde büyük üzüntü yarattı. Aile Bursa’dan Van’a giderek cenazeyi teslim alarak doğum yeri olan Balabancı köyüne getirdi. Bu gün İkindi namazını müteakip Eşme Kaymakamının ve ve çok sayıda seveninin gözyaşları arasında toprağa verilen Neşe Öğretmenin ailesi çok büyük üzüntü yaşadı. Cenaze sırasında Neşe Horasa’nın babası İbrahim Horasan, Annesi Meryem Horasan ve kız kardeşi Nesrin horsan ayakta durmakta zorluk çektiler.

Evet Van Depreminde Tüm Türkiye olarak çok üzüldük, Uşak olarak’ta NEŞE’mizi kaybettik. Neşe Öğretmene ve tüm deprem de yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Kederli ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.