Uşak TV

MÜEBBETLİK KATİL KONUŞTU: BEN ÖLDÜRDÜM, ARİF AKÇAKAYA AZMETTİRDİ

Adliye&Jan.&Polis

Gurbetçi Nurullah Güler'in öldürülmesi olayında yargılanan ve müebbet hapis cezası alan Ercan Gülsever cinayeti itiraf edip kendisini Arif Akçakaya'nın azmettirdiğini iddia etti.

 Ocak ayında yaptığımız bir haberde Nurullah Güler adlı gurbetçiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ercan Gülsever ve kimlerle ilişkisi olduğunu yazmıştık ve cinayette başkalarının parmağı olup olmadığının araştırılmasını istemiştik. Haberimizden sonra haberde adı geçen Ercan Gülsever’in emlak dükkanında ortağı olan aynı zamanda o dönemde Murat Uşaksportif Kulübün başkanı olan Arif Akçakaya hakkımızda şikâyetçi olmuştu. Savcılık bu şikayetle ilgili tarafımıza takipsizlik kararı verdi.

CİNAYETİ MEKTUPLA İTİRAF ETTİ AKÇAKAYA’YI SUÇLADI

Bu olaydan Bir ay sonra beklenen oldu ve Uşak E tipi kapalı cezaevinde yatmakta olan Ercan Gülsever’in Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a yazdığı mektupta cinayeti itiraf ettiği ve cinayete kendisini Muratbey Uşaksportif Kulübü Başkanı Arif Akçakaya’nın azmettirdiğini yazdığı ortaya çıktı.

Ercan Gülsever’in yine aynı dönemde Atapark’ta Arif Akçakaya’nın ortağı olan Erkan Çuhadar’a mektup yazarak cinayeti itiraf ettiği ve bu olaya kendisini Arif Akçakaya’nın azmettirdiğini yazdığı ortaya çıktı.

Bu mektuplar üzerine Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeniden soruşturma başlatıldı.

Daha önce poliste, Savcılıkta ve mahkemede suçlamaları reddeden, cinayeti işlemediğini iddia eden Ercan Gülsever’in Mahkeme kararı Yargıtay tarafından onandıktan sonra cinayeti itiraf etmesi ve cinayete kendisini Arif Akçakaya’nın azmettirdiğini iddia etmesi ortalığı karıştıracak.

 Ercan Gülsever’in cinayeti neden ilk önce Nurullah Cahan’a ve Erkan Çuhadar’a mektup yazarak itiraf ettiği de ayrı bir merak konusu.

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.