Uşak TV

MERSİN'DE HIRSIZLARIN BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜĞÜ KADIN UŞAKLI ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Mersin'de evinde boğazı kesilmiş halde bulunan Evli ve iki çocuk annesi Nilüfer Kaya’nın Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Samatlar köyünden olduğu ortaya çıktı.

Mersin'de Toroslar Mahallesi'nde evinde boğazı kesilmiş halde bulunan Evli ve iki çocuk annesi Nilüfer Kaya’nın Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Samatlar köyünden olduğu ortaya çıktı. Nilüfer Kaya bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan Nilüfer Kaya okuldan dönen küçük oğlu tarafından koridorunda boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. 2 çocuk annesi Nilüfer Kaya’nın komşuları olan dayı yeğen tarafından 5 Bilezik için boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin'de Hüseyin K. (19) ve yeğeni Kerem G. (26) hırsızlık amacıyla girdikleri evde komşuları Uşaklı Nilüfer Kaya'yı (43) boğazını keserek öldürüp, evdeki 5 bileziği alarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüphelilerden Hüseyin K, "Altınları bozdurdum, alem yaptım" dedi.

Olayın ardından çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin Kaya ailesinin komşuları Kerem G. ve dayısı Hüseyin K. olduğunu saptadı. Şüpheliler, bilezikleri bozdurdukları Tarsus ilçesinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Nilüfer Kaya’nın cenazesi bugün baba ocağı Sivaslı’nın Samatlar köyüne getirilerek toprağa verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.