Uşak TV

LİNÇ EDİLMEK İSTENİRKEN KURTARILAN ASKER UŞAKLI ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Ankara da Tank içinde vatandaşlar tarafından linç edilmek üzereyken polis tarafından kurtarılan Asker Uşaklı çıktı.

Ankara'da darbe karşıtı vatandaşlar tarafından tankın içinde linç edilmek istenirken polis tarafından kurtarılan ve görüntüleri televizyon kanlarlında gösterilen askerin Uşaklı olduğu ortaya çıktı. Askerin Ankara da görev yapan Uşaklı Er Ali Özçelik olduğu ve Uşak’ta Karaağaç mahallesinde oturduğu bildirildi. 

Ankara' da darbecilerin sokağa indirdiği tanklardan birinin içinde darbe karşıtı vatandaşlar tarafından dövülen ve linç edilmek üzere iken polisler tarafından kurtarılan Er’in görüntülerini gören yakınları şok oldular. 






Yorumlar (4)

mehmet sezer 8 Yıl Önce

Hiç bir şeyden haberi olmayan askerimizi darbeci diye linç etmiye çalışan kahpe çocukları aynı tepkiyi Habur sınır kapısından gelen mühümbatı bitince teslim olan askerimize polisimize kurşun sıkan şerefsizlere gösterdinizmi. O boğazı kesilip öldürülen askerin suçu neydi.bu gencecik emir kulu vatan evlatlarına bunları yapanlar harbiden su katılmamış bire bir orospu çocuğudur.eger bu TC inde kanun hak ve adalet varsa sizin gibi piçlerinden o vatan hainileri gibi yargılanıp en ağır cezayı almanızı istiyorum. Bizler evlatlarımızı askere gönderirken önce Allaha sonra devlete amanet ediyoruz varsa bir suçları devletimiz en ağır cezayı kendisi versin gıkımız çıkmaz ama sizin gibi piçlerin önüne atarsa bu devlete hakkımız helal değildir devlette enaz sizin kadar suçuludur. Herzaman adaletlerine güvendigimiz herkese adil şekilde adalet dağıtıyoruz diyen sayın savcılarım bu gariban tek suçları emre itaat etmek olan bu vatan evlatları içinde adaletinizi gösterinki biraz olsun bu çocukların ailelerinin yüreği soğusun. Bizlerde her zamanki gibi sizlerin adaletine guvendik ve güvenelim

Asker de bizim polis de bizim 8 Yıl Önce

Yapmayın Allah aşkına daha 15 temmuza kadar şehitler ölmez diyordunuz vatanı onların koruyup kollayacağına inanıyodunuz. 1 gece de mi inandınız askerimin bizi satacağını. Bugün 5 6 kendini bilmezin kandırmasıyla mı Askerime düşman oluyorsunuz. Onların hiçbir suçu yok. Kemerle vurarak darp ederek vatanı kurtarmış olmuyorsunuz. Ama yinede askerlerimiz vatan sağolsun diyorlar. Utanın kendinizden. Onların hakkını nasıl ödeyeceksiniz?

Gamze ARSLAN 8 Yıl Önce

Bu asker günlerdir rüyama giriyor psikoljik bozuldu gündüz gözüne kabus görüyorum...Allahım ailesine sabır versin durumu inş iyidir

Ali Galip Baltaoğlu 8 Yıl Önce

Makalede menzilci diye ifade ettiğim Cafer Çankaya Altınoluk gurubundanmış.Bu yanlış bilgiyi okuyuculardan özür dileyerek düzeltiyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.