Uşak TV

KIZ MESELESİNDEN TARTIŞTIKLARI ARKADAŞLARINI ÖLDÜRÜP GÖMDÜLER

Adliye&Jan.&Polis

Gediz’in Yenikent Beldesinde Bayramın birinci gününden beri kayıp olan Kadir Memiş’in arkadaşları tarafından öldürülüp gömüldüğü ortaya çıktı.

Yenikent’te Bayramın birinci günü 22 yaşındaki Kadir Memiş ortadan kayboldu. Ailesi ve arkadaşları Kadir’i bulabilmek için seferber oldu. Ancak bir hafta kendisine ulaşamadılar. Denetimli serbestlikte imza verdiği bildirilen genç imza atmaya da gitmedi. Jandarma ve AFAD ekipleri Kadir Memiş’i Yenikent çevresinde aradı ancak herhangi bir ize rastlanmadı.

Dün ise beklenmedik bir olay yaşandı ve İzzet Yılmaz adlı genç Jandarmaya giderek Kadir Memiş’i arkadaşları Umut Ali Özdemir ile birlikte öldürüp yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta definecilerin açmış olduğu bir çukura gömdüklerini anlattı. İzzet Yılmaz cesedin gömülü olduğu yeri de jandarmaya gösterdi.

Yapılan kazı da Kadir Memiş’in cansız bedenine ulaşıldı. Bunun Üzerine Umut Ali Özdemir ve arkadaşı İzzet Yılmaz gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı.

Kadir Memiş’in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilirken cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı.

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞLER

Kadir Memiş, Umut Ali Özdemir ve İzzet Yılmaz’ın birlikte alkol aldıkları sırada kız meselesi yüzünden tartıştıkları ve Kadir Memiş’i bıçaklayarak öldürüldüğü belirtiliyor. Cinayetten sonra köye dönen iki arkadaşın arama çalışmalarına da katıldığı iddia ediliyor. İzzet Yılmaz’ın vicdan azabına dayanamayarak Jandarmaya gidip olayı anlattığı konuşuluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.