Uşak TV

KAZADA ÖLEN UŞAKLI AİLENİN 500 MİLYONLUK MİRASI KİME KALIYOR

Adliye&Jan.&Polis

Kazada yok olan Uşaklı ailenin 500 Milyonluk mirasının büyük çoğunluğu Rus eş den olan oğul'a kalıyor.

 Geçtiğimiz Cuma Günü Antalya’da meydana gelen trafik kazasında Eşmeli 4 kişilik ailenin tamamı yaşamını yitirmiş ve arkalarında yaklaşık 10 Milyon Euroluk bir servet bırakmışlardı. Mirasın kime kalacağı konuşulurken bir sürpriz yaşandı ve Ünlü Otelci Er’in başka bir hanımdan çocuğu olduğu konuşuluyor.

Mahmutbey Otelciler Derneği Başkanı da olan 5 yıldızlı Bin yataklı Happy Elegant Otel’in sahibi Ekrem ER ve ailesinin Otelin yanı sıra 50 dairesi, Arsalar , Portakal ve Muz bahçeleri olduğu konuşuluyor.

Eşmeyi yasa boğan kazada Ekrem Er ile Otelin Genel Müdürü olan Semra Er ve Engin Er kaza sırasında yaşamlarını yitirdiler. Anne Saliha Er ise kazadan saatler sonra yaşamını yitirdi. Türk Medeni kanuna göre Miras eğer Rus sevgiliden olan çocuğa kalmış olsaydı Mirasın büyük çoğunluğu geç öldürüp için Saliha Er’in yakınlarına kalacaktı. Mirasın %75 i Saliha Er’in 5 kardeşi arasında pay edilecek diğer %25 ise Ekrem Er’in 4 kardeşi arasında pay edilecekti.

Ancak bir sürpriz yaşandı ve Ekrem Er’in uzun yıllardır birlikte yaşadığı Rus elinden bir oğlu olduğu ve oğlunun da 27 yaşında olduğu ortaya çıktı. Şimdi yaklaşık 150 Milyon Euroluk (500 Milyon TL) servetin %75 i Ekrem Er’in Rus sevgilisinden olan 27 yaşındaki oğluna %25’i ise Engin ve Semra Er’in çocukları olmadığı için Saliha Er’in 5 kardeşi arasında pay edilecek.

Ekrem Er’in Eşme de yaşayan yakınları iddiaları doğrulayarak Rus sevgiliden olan oğul’un 27 yaşında olduğunu ve Antalya da yaşadığını belirtiler.

Ersin Er’in de 10 gün önce tanıştığı kız arkadaşı ile evlilik hazırlığı yaptığı belirtilmişti. Evlilik hazırlığı yapan genç kızda cenazeye katılmış ve güçlükle sakinleştirilmişti.

Antalya-Isparta karayolunda 33 yaşındaki Ersin Er'in kullandığı 07 N 1954 plakalı minibüs, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Cemil Dursun yönetimindeki 34 FU 1879 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu yitiren iş adamı ve Mahmut Bey Otelciler Derneği Başkanı Ekrem Er (61) oğlu Ersin Er (33) kızı Semra Er (37) kaza yerinde ölmüş eşi Saliha Er (61) ise hastanede yaşamını yitirmişti.

Cenazeler Uşak’ın Eşme ilçesine getirilerek göz yaşları içinde toprağa verilmişti.

























Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.