Uşak TV

KAZA OLMADAN ÖNLEM ALINSA OLMAZ MIYDI!

Adliye&Jan.&Polis

3 Gün Önce İzmir'den Uyardık yaya geçidini kapatmışsınız önlem olun kaza olacak diye ama dinleyen olmadı ne zaman ki genç bir kızımız araç altında kaldı önlem alındı.

Uşak Belediyesi Stadyum battı Çıktı inşaatı sona yaklaşılırken trafik akışı verilemeye başlandı. Ancak bu sırada yan yolların yapımı nedeniyle alt yaya geçidi de kullanıma kapatıldı. İnşaatı yapan UTAŞ ise gerekli önlemleri almayınca yayalar hızla giden araçların önünden karşıdan karşıya geçmek için büyük mücadele vermeye başladılar. 13 Aralık günü bu tehlikeye dikkat çekerek Facebok sayfamızdan
“Stadyum battı Çıktı da alttan trafik verilmeye başlanmış. Hayırlı olsun ancak sabahtan beri telefonlarım susmuyor yaya alt geçidi kapatılmış insanlar hızla giden araçların önünden geçmeye çalışıyormuş. İki gündür İzmir deyim gözümle görmedim ama kaza tehlikesi atlatanlar olmuş. Aman dikkat kimsenin burnu kanamadan önlem alın” diye ta İzmir’den yetkilileri uyarmıştım.

Ama bizim yetkililer bir önlem almak için mutlaka kaza olmasını birinİN ölmesini bekledikleri için hiçbir önlem almaya gerek görmemişler.

Bugün Hatice Şahan adlı 14 yaşlarında bir kızımız maalesef karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu yaralandı ve Uşak Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan genç kızımızın kalça kemiği de kırıldı.

Kaza dan hemen sonra UTAŞ yetkilileri orta refüje yayaların geçmemesini önlemek için şerit çekti çekti. Bu da yeterli olmayınca akşama kadar yaya alt geçidi yakınında trafik polisleri bekleyerek vatandaşların ve öğrencilerin geçişini önleyip kazalara önlem alamaya çalıştılar.


Ancak trafik polislerine rağmen bazı yayalar hala hızla geçen araçların önünden karşıdan karşıya geçmeye çalıştılar. Bu arada bir çok yaya da şantiye sahasını kullanarak evlerine gitmeye çalıştı.

Vatandaşlarımızı ve Uşak Belediyesi yetkililerini daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Lütfen canlarımızın yanmaması için gerekli önlemleri alalım..











Yorumlar (4)

Kerem 7 Yıl Önce

Otogar battı çıktısının çıkışı da aynen öyle vitamin marketin önünden karşıya geçebilmek için hergün ölümle burun buruna geliyoruz benimle birlikte yaşlı insanlarda koşuyor kırmızı ışık olmadığı için araçlarda son sürat geçiyor yayalar için alt ve ya üst geçit yapılmak zorunda bu bölgeye..

usakli 7 Yıl Önce

Ugurmumcu caddesindede dulgeroglu evinin yanindaki kaldrim surekli arac isgali altinda belediye buraya alcak kaldirm yapti yaya kaldirimini sanki otopark yapti yayalar kaldirimi kullanamadigi icin ara yolunu kullniyor za itayi defalarca aradik hi birsey degismedi burdada onlem .almak icin illa birinin carpilmasimi gerekiyor

uşaklı 7 Yıl Önce

sayın gasteci bu yanyollar genişlemesi gerekiyor ne yapsın belediye mecburen orayı geçici süreyle kapattı. ne kadar yanlısınız

Ercan 7 Yıl Önce

Eeee yeterki utaş ve ekibinin cebi dolsun gobeklensinler, canlı yaşamı sadece kendi hanedanliklari için. .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.