Uşak TV

KAZA'DA ÖLEN GÖKHAN ÖĞRETMEN'İN HAYDAR HAYDAR TÜRKÜSÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'taki trafik kazasında yaşamını yitiren genç öğretmen Gökhan balaban Uşak, Salihli ve Bodrumda ki sevenlerini yasa boğdu.

 Uşak’ta dün trafik kazasında yaşamını yitiren Gökhan Balaban’ın Rehber Öğretmen olduğu ve aynı zamanda yamaç paraşütü ve müzik ile uğraştığı ortaya çıktı. Gökhan Balaban’ın gökyüzünde söylediği Haydar Haydar Türküsünün 111 Bin kişi tarafından izlendiği ortaya çıktı. Gökhan Balaban’ın annesinin Eşme’nin Ahmetler Kasabasından olduğu ve Salihli’ye gelin gittiği Balaban’ın dün Anne annesine ziyaret için köye gittiği belirtildi.

Bodrum Turgutreiste Rehber Öğretmen olarak görev yapan ve arkadaşları tarafından çok sevilen Gökhan Balaban Mayıs ayında arkadaşı Medeni Akın ile birlikte Yamaç paraşütü ile uçtuve sazı çalarak Haydar Haydar türküsünü söyledi. Çekimler internete yüklendi ve 1 11 Bin kişi tarafından izlenerek arkadaşları ile yamaç paraşütüne gönül verenler tarafından alkışlandı beğenildi.

Gökhan Balaban’ın ölüm haberi ailesinin yaşadığı Salihl’ yi akrabalarının bulunduğu Uşak'ı derin üzüntüye boğdu.

Balaban’ın ölüm haberi Bodrum da büyük üzüntü yarattı. Arkadaşları çok sevdikleri Gökhan Balaban’ın ölümünden büyük üzüntü duydular. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.