Uşak TV

KAYIP FATMA NİNEDEN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Adliye&Jan.&Polis

KAYIP FATMA NİNEDEN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Kütahya Simav’a bağlı Yağıllar köyünde 24 Ocak 2012 günü birlikte kaldığı oğlu Abdullah Yemiş’in evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 86 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Memiş’i arama çalışmalarından sonuç alınamaması ailesi ve yakınlarını endişelendirmeye başladı.
5 gündür köylüler ve 100’e yakın er ve erbaş’ında katılımı ile bölgede gerçekleştirilen geniş çaplı arama çalışmalarından bugünde sonuç çıkmadı.
Bölgede geceleri hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 5-6 dereceye kadar düşmesi ve yağışın devam etmesi arama çalışmalarını güçlendirirken, 5 gündür sonuç alınamaması 86 yaşındaki Fatma Nine’nin yakınlarını endişelendirmeye başladı.
Fatma Nine’nin birlikte oturduğu oğlu Abdullah Yemiş, bugün Yağıllar köyüne yakın Kiçir ve Kızılcık köyü civarında gerçekleştirilen geniş çaplı arama çalışmalarından da sonuç çıkmamasının morallerini sıfıra indirdiğini kaydetti.
Oğul Abdullah Yemiş (62), “Yaşlı annemi bulmak için yürütülen arama çalışmalarına 26 Ocak 2012 Perşembe günü Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bektaş Arslan, Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Kütahya İl Özel İdare Müdürü Salih Akkaya, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Simav Jandarma Bölük Komutanlığına bağlı ekipler, Kütahya’dan gelen Arama Kurtarma Ekipleri ile belde belediye başkanlarımız çevremizdeki köy muhtarları ve vatandaşlar da katıldı. Köy halkı olarak tam 5 gündür gece gündüz demeden arıyoruz. Herkes adeta seferber oldu. Ne yazık ki aramadığımız gitmediğimiz yer kalmadı. Bir türlü izine rastlayamadık. Umutlarımız giderek azalıyor. Annemizin hayatından endişe duymaya başladık. Arama çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin. Günlerdir gözümüze uyku girmiyor. Arama çalışmalarına destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.