Uşak TV

KATİL YAKALANDI İKİ KİŞİNİN CESETLERİ BULUNDU

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Cumartesi gecesi evlerine dönmeyen ve Pazar sabahı da kullandıkları araç bulunan iki kişi öldürülmüş olarak bulundu.

Uşak'ta Cumartesi gecesi evlerine dönmeyen ve Pazar sabahı da kullandıkları araç bulunan Osman Çıtır ve Ergün Ünal'ın cesetleri bulundu. 
Pazar sabahı Yapğılar köyü yakınlarında arazide bir araç bulundu. Jandarma yaptığı araştırmada araç sahibini belirleyerek soruşturma başlattı. Yapılan araştırmada bulunan araç ile ilgili olarak Osman Çıtır ve Ünal Ergün adlı gençlerin Cumartesi gecesi evlerine gitmedikleri belirlendi. Gençlerden haber alamayan aileleri de kayıp başvurusunda bulundular. 
Jandarma bugün araç ile ilgili soruşturma yaparken olay yeri yakınlarında Önder Sabancı adlı kişiyi yakaladı. Çelişkili ifadeler veren Önder Sabancı Cinayeti itiraf etti ve iki şahsı öldürerek göndüğünü söyledi. 
Olay yerini gösteren Önder Sabancı cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini söyledi. 
Akşam saatlerinde olay yerine Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma olay yeri inceleme ekipleri geldi. İş makinaları ile kazı işlemi başlatıldı. Yaklaşık 3 metre derinlikte iki kişinin cesetleri bulundu. Çıkarılan cesetler otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. 

Az önce gelen habere göre Jandarma Yapağılar köyü yakınlarında arazide gençlerin cesetlerini buldu. Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.