Uşak TV

KARAHALLI KAYMAKAMI KAZA YAPTI

Adliye&Jan.&Polis

KARAHALLI KAYMAKAMI KAZA YAPTI

Karahallı Kaymakamı Sinan Arslan eşi, koruması ve şoförü ile birlikte Karahallı'nın çokaklı köyü yakınlarında kaza yaptı. Kaza da hafif yaralanan 4 kişi Uşak devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Sivaslı Kaymakamına da vekalet eden Karahallı Kaymakamı Sinan Arslan, Sivaslı Hakimi Semra Arslan, Şoforü Alaattin Karakuş ve Koruması Abdil Agül'in bulunduğu Alaattin Karakuş idaresindeki 64 LP 140 plakalı makam aracı, Delihıdırlı Çokaklı arasında yola aniden çıkan bir domuza çarparak yoldan çıktı. Şarampola uçan otomobilde bulunan Karahallı kayamakmı Sinan Arslan, Hakim Eşi Semra Arslan şoforü ve koruması hafifi yaralandılar. Yaralılar Uşak Devlet Hastanesine getirilerek tedavi altına alınırkendurumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Kazanın duyulmasının ardından Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve bir çok protokol üyesi Uşak Devlet Hastanesi’ne gelerek kazada yaralanan Kaymakam Sinan Aslan, Eşi Semra Aslan ve Koruma Görevlisi Abdil Algül’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aynı yolda geceleri yola sık sık domuzların çıktığı ve bu nedenle bir çok kaza meydana geldiği bidlidirldi. Kazada yarlanan Karahallı Kaymakamı eşi, koruması ve şoförüne acşl şifalar diliyoruz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.