Uşak TV

KANTAR FİŞİNİ DEĞİŞTİREMEDİLER, 17 TON FAZLA YÜK ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Sivaslı da meydana gelen kazada tır da 17 ton fazla yük olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Sivaslı Uzunoluk'ta meydana gelen ve bir kişin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası sonrası Kantar fişinin değişitirilmeye çalışıldığını yazıp başta Sayın Valimiz Salim Demir, İl Jandarma Alay Konutanımız Albay Nedim Selvisu, Emniyet Müdürümüz İbrahim Ergüder'i uyararak "Bu cinayete ortak olmayın Kantar fişini değiştirecekler"demiştik. Bu haberimizden hemen sonra gerek Valimiz Salim Demir'in gerekse İl Jandarm Alay Komutanımız ve Emniyet Müdürümüz İbrahim Ergüder'in konuyla yakındna ilgilendiklerini öğrendik ve çok mutlu olduk. Güvenlik görevlilerin kantar fişi değişitirilmeden kantar fişini ele geçirdiklerini ve kamyonda 42 ton yük olduğunu yaklaşık 17 tonluk bir fazlalık olduğunu öğrendik. 
Kazaya şahirt olan bir görgü tanığı kazanın gözü önünd eolduğunu ve kamyonun frenlerin tutmadığını balata koksu geldiğini söyledi. 
Kaza ile ilgili soruşturma sürerken Kamyonda aşırı dercede yük olduğu için Kasko ve sigortanında ödeme yapmadığı gelen bilgiler arasında. 
Geçtiğimiz hafta meydana gelen Trafik kazasında UTAŞ'ın mıcırlarını çeken Kadir Göklap'e ait tır kaza yapmış ve sürücüsü Hasan Erdoğan yaşamını yitirmişti. Kaza anında sürücü Hasan Erdoğan can çekişirken UTAŞ yetkilileri kantar fişini değişitrme telaşıne düşmüşlerdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.