Uşak TV

İŞ ADAMLARININA TUZAK KURAN SEX VE ŞANTAJ ÇETESİ SERBEST

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ta işadamlarına sex tuzağı kurup şantaj yaptıkları iddiasıyla tutuklanan ve 9 aydır davası bile açılamayan Çete’nin lideri ve tüm elemanları serbest kaldı.

 Uşak’ta işadamlarına sex tuzağı kurup şantaj yaptıkları iddiasıyla tutuklanan ve 9 aydır davası bile açılamayan Çete’nin lideri ve tüm elemanları serbest kaldı. Savcı bir türlü davayı açamayınca uzun süren tutukluluk süresini göz önünde tutan Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi zanlıların tamamını serbest bırakan karara imza attı.
 
Yaklaşık 9 ay önce ortaya çıkan ve İş adamlarına tuzak kurulup uygunsuz görüntüleri çekildikten sonra şantaj yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada ilk olarak biri bayan 4 kişi tutuklanmış ardından Çete Lideri olduğu belirtilen Himmet S. ve daha sonra da Birol Ç. Yakalanarak tutuklanmışlardı. Soruşturmayı yürüten savcı bir türlü davayı açamazken aradan tam 9 ay geçmiş ve çetenin kimleri tuzağa düşürdüğü merak konusu olmaya devam etmişti.

Zanlıların tutukluluk halini her ay değerlendiren mahkeme bu gün olayla ilgili tutuklu bulunan Çete Lideri olduğu İdda edilen Himmet S. yardımcısı olduğu iddia edilen Birol Ç, Nurhan B. Hakan M, Galip D. ve Murat D. nin tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Karar Cezaevine ulaştıktan sonra zanlıların tamamı serbest bırakılacak.

ÇETE AVINI NASIL AVLIYORDU

İddialara göre çete lideri ve yardımcısı Uşak’ın en gözde işadamı avukat ve doktorlarını gözüne kestiriyor. Bunlarla ilgili bilgiler topluyor ve daha sonra Çetenin bayan üyeleri devreye sokuluyor. Av ile yakın temasa geçen bayan üyeler birlikte olma zamanı geldiğinde “Ben normal seksten hoşlanmam fantezi isterim” bahanesi ile kurbanın el ayak ve gözlerini bağlıyor. Ve esas olay bundan sonra patlıyor. Kurbanın çok değişik görüntüleri çekiliyor. Bir süre sonra kurban ile temasa geçen Çetenin erkek elemanları işadamından yüklü miktarlarda para sızdırmaya başlıyorlardı. Aldıkları paralar ile lüks araçlar alan lüks bir yaşam süren çete elemanları bir yandan da yeni kurbanlarını ağa düşürme peşine düşüyorlardı. 

Yorumlar (1)

adaletsiz seçim 8 Yıl Önce

Adalet mi yani şimdi bu ozaman herkez herkeze şantaj yapsın para koparsın sonrada serbest kalsin o ne güzel hayat ne güzel adalet Haydi herkez şantaj yapmaya kolay para kazanmak isteyenler şantaj yapar parayi alır 9 ay yatar sonra cikar rahatına bakar birde hic bir şey olmamış gibi insan içine karisirlar yok yok bu dünyada adalet die birşey kalmamis tecavüz et iyi halden çık cinayet isle ruh sagliginin bozukluğundan çık şantaj yap 9 ay yat çık.Ama birine tokat at 3 sene yat

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.