Uşak TV

İŞ ADAMI VE EŞİ YÜKLÜ MİKTARDA PARA İLE KAÇARKEN YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

FETÖ/PDY operasyonları sürüyor. 8 kişi adliyede.

 Uşak’ta kayıp PDY soruşturmalarından kaçak olan işadamı Ömer Yeşil’in oğlu ve gelini çok yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandılar.
Uşak Polisi 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra operasyonlara hız verdi. Fetö Operasyonları kapsamında 26 kişinin tutuklanmasından sonra 5 öğretmen iki kapatılan gazete sahibi ve bir işadamı ile hanımı polis tarafından yakalandı. 
Uzun süredir kaçak olan Rampa Rulman’ın sahibi Ömer Yeşil’in oğlu işadamı Abdullah Yeşil eşi Eda yeşil yüklü miktarda parayı 4 yaşındaki kızlarının oyuncağı içine saklayarak yurt dışına çıkmak için evde çıktıklarında polis tarafından yakalandılar. Polis miktarı açıklanmayan paraya el koyarken 
Öğretmenler Muhammet Tokak, Hüdaver Güler, Ali Karahan, Alperen Adil Akın, Hüseyin Pehlivan ile kapatılan Son Nokta Gazetesinin Sahibi Mehmet Ali Kandilli. Ve Banaz da kapatılan Banaz Postası gazetelerinin sahibi Uğur Atman polis sorgusundan sonra Adliyeye sevk edildiler. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Mehmet ali kandilli savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.