Uşak TV

İKİ KİŞİNİN KATİLİ CİNAYETTEN SONRA DÜĞÜNDE MİSKET OYNAMIŞ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta iki arkadaşı öldürerek gömen Önder Sabancı cinayetin ertesi günü köyde yapılan düğünde misket oynamış, iki gencin arama çalışmalarına katılmış.

Uşak'ta iki arkadaşı öldürerek gömen Önder Sabancı cinayetin ertesi günü köyde yapılan düğünde misket oynamış. Soğuk kanlı davranmaya çalışan ve iki gencin arama çalışmlarına da katılan Önder Sabancı jandarmayı görünce panikleyince yakayı ele verdi. 
Uşak'ta meydana gelen tüyler ürperten cinayetin ayrıntılarına www.usak.tv ulaştı. Pazar sabahı aslen Yapağılar köyünden olan Osman Çıtır'ın aracı köy yakınlarında plakası sökülmüş olarak bulundu. Akrabaları Osman Çıtır'ı aradılar ancak bulamadılar.Bu arada Osman Çıtır'ın yanında Ünal Ergün'ünde olduğu belirlendi. Bunun üzerine ailesi Jandarmaya haber verdi. Gencin arkadaşlarını arayan aile oğullarını sordu ancak haber alamadı. 
Bugün ise köylüler köy civarında arama yapmaya başladılar. Arama çalışmalarına Katil Önder Sabancı'da katıldı. Tabakhanede traş çektiği belirtilen ve torbacılıkta yaptığı iddia edilen Önder Sabancı arama çalışması yapılan yere Jandarma ekipleri gelince panikleyerek kaçmaya çalıştı. Jandarma tarafından yakalanan Önder Sabancı cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti ve iki genci gömdüğü yeri gösterdi. Önder Sabancı iki gençle alacak verecek meslesi olduğunu ve gençlerin kendisine çökmeye çalıştıklarını iddia etti. İddialara göre Önder Sabancı daha önceden define aramak için kazdığı yere gençleri götürdü ve burada öldürdükten sonra gömdü ve üzerlerini kapattı. 
Katil'in cesetleri gömdüğü yeri göstermesinden sonra Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerine geldi. Önce elle kazılarak cesetler çıkarılmak istendi ancak çok derin olduğu için iş makinası getirildi. İş makiansı bir süre sonra cesetlere ulaştı. 
Cesetler otopsi yapılmak için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. 
Bu arada ilginç bir ayrıntıya www.usak.tv ulaştı. Önder Sabancı dün köyde yapılan düğündemisket oynadı ve hiç bir şey olmamaş gibi davrandı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.