Uşak TV

HUZUR OPERASYONUNDA 51 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

-Uşak'ta huzur operasyonunda gözaltına alınan 103 kişiden 51'i tutuklandı

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği huzur operasyonlarında çeşitli suçlardan arandığı belirlenerek gözaltına alınan 103 kişiden 51'i tutuklandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, farklı şubelerde görev yapan polislerin katılımıyla "Huzur 64" adıyla bir dizi denetim gerçekleştirdiği bildirildi.

Denetimlerde haklarında yakalama kararı bulunduğu tespit edilen 103 kişinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen bu kişilerden 51'inin tutuklandığı aktarılan açıklamada, ayrıca 14 gram esrar, 22 uyuşturucu hap, 9 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 6 bıçak ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, denetimlerde 3 bin 306 aracın da kontrolden geçirildiği ve çeşitli eksikler ya da kural ihlali nedeniyle 610 sürücüye trafik cezası uygulandığı, 87 aracınsa trafikten men edildiği belirtildi. 













Yorumlar (2)

gerçek söz. 8 Yıl Önce

sayın valım ve emniyet müdürüm dörtyo çevresindeki çay ocağı ismi alttında faliyet gösteren ve bütün esnafı canından bezdiren her türlü herzenin yendiği kumarhanelere ne zaman devlet in asayişi uğrayacak aynı şekilde birahanelere gece leri kim dur diyecek Allah rızası için .

usaklı 8 Yıl Önce

bıçak jıllet neşter nerde bu polıs abıler usaklılar dolaşıyor belde sallama cezaevlerı doldu tastı vurdular cıgarayı soldular hayatı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.