Uşak TV

HÜSNÜ ÖZLER'E ÇİRKİN SALDIRI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Haber ve Uşak İlk Haber Gazetelerinin sahibi Melih Özler Hüsnü Özler evinin önünde kimliği belirsiz iki kişinin sopalı saldırısına uğradı. Hüsnü Özler’i darp eden şahıslar kaçtı.

 Olay Önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. Hüsnü Özler evine girmek üzereyken kimliği belirsiz iki kişi kişi ya da kişiler tarafından sopalarla darp edildi.
Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Hüsnü Özler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Edindiğimiz bilgilere göre vücudunun çeşitli yerlerinde ve başından yaralanan Hüsnü Özler, emniyete verdiği ifadesinde Batmanlı Derici ve MİSİAD Başkanı Engin Çiftçi’den şikayetçi oldu. Kısa adı MİSİAD olan Memleketçi Sanayici İşadamları Derneği Uşak İl Başkanı Engin Çiftçi’den şikayetçi olan gazeteci Hüsnü Özler konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken emniyet olayla ilgili soruşturma başlattı!.
Engin Çiftçi’ ise suçlamaları redderek olayla bağlantısının olmadığını söyledi. Engin Çiftçi iel Hüsnü Özlker arasında alacak verecek meslesi olduğu ve olayın gazeteyle alakası olmadığı bidlirildi. 

Yorumlar (1)

Akın ÖZLER 8 Yıl Önce

amca oğlumdur konuyu tam bilmyiorum ama en kısa sürede öğreneceğim...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.