Uşak TV

HURDACI CİNAYETİNDE KATİL SAYISI 4'E ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

Geçtiğimiz hafta evinde 15 yaşındaki oğlu tarafından öldürülen Hurdacı cinayeti ile ilgili olarak bir şok daha yaşandı.

Cinayeti Hurdacı Cengiz Babacan'ı oğlu Deniz B. nin tek başına öldürmediği cinayeti 3 arkadaşı ile birlikte işlediği ortaya çıktı.

Deniz B. nin çelişkili ifadesinden şüphelenen Cinayet masası dedektifleri psikolog eşliğinde Deniz B. nin küçük kardeşi E. C. B. nin ifadesini aldırdı. E.C. olay gecesi evde ağabeyinin arkadaşlarının da olduğunu söyledi. Soruşturmayı derinleştiren dedektifler cesedin bulunduğu oda da değil başka oda öldürüldükten sonra taşındığını tespit ettiler.

 Polis D.B'nin liseden arkadaşları D.Y. (15), F.T. (14) ve E.S (15) yi göz altına aldı. . Zanlılar, Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamada çocuklar cinayeti itiraf ettiler ve cinayeti bir gün önce planladıklarını anlattılar. Şüphelilerin polisteki ifadelerinde, Cengiz B'nin arkadaşları D.B'nin kız arkadaşıyla ilgili hakaretleri nedeniyle cinayeti bir gün önce planladıkları, ve dört kişi cinayeti işlediklerini itiraf ettiler.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Hurdacılık yapan Cengiz B, geçen hafta evinde bıçak ve satır kullanılarak öldürülmüş olarak bulunmuş, Cengiz B'nin oğlu D.B. olaydan sonra polise teslim olarak cinayeti işlediğini itiraf etmişti. 

Yorumlar (1)

Yazıklar Olsun 8 Yıl Önce

Kız arkadaş için baba öldürmekte nedir? Yazıklar olsun... Anasının babasının canını alanların cenaze namazı bile kılınmaz. Hayvan gibi gömülür gider. Hem bu dünyasını hem de öbür dünyasını kararttı. Babasızlığın ne demek olduğunı bilse üzerine titrerdi. Yazılar Olsun....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.