Uşak TV

HSYK KARARNAMESİNDEN UŞAK`A İKİ ATAMA

Adliye&Jan.&Polis

HSYK KARARNAMESİNDEN UŞAK`A İKİ ATAMA

Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu'ndan (HSYK) yargıda dengeleri değiştirecek kritik bir hamle daha geldi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ teklifiyle 2 üyesi değiştirilenHSYK 1. Dairesi kritik soruşturmaları yürüten savcı ve hakimlerinin de aralarında bulunduğu 96 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. Uşak' atanan savcılardan biri Ergenekon Savcısı Osman Şanal. 
MİT'E AİT TIRLARI ARIYAN BAŞSAVCI'NIN YERİ DEĞİŞTİ
MİT'e ait tırların aranmasıyla gündeme gelen Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık Antalya Başsavcı Vekilliğine getirilirken, İzmir'deki Liman soruşturmasının başındaki isim Hüseyin Baş Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
BALYOZ HAKİMİNİN DE YERİ DEĞİŞTİ
Öte yandan, Balyoz davasını karara bağlayan İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanırken, Balyoz savcılarından Beykoz Başsavcısı Bilal Bayraktar tenzili rütbe alarak Bakırköy'e düz savcı oldu. Samsun, Diyarbakır ve Antayla ve Denizli'nin başsavcılarının da görev yerleri değiştirildi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ilker Çetin Uşak Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atandı. Antalya Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal’da Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. 
ERGENEKON SAVCISI DA UŞAK'A GELİYOR
Eski Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner’in makamında arama yaparak gözaltına aldıran Dönemin Erzurum Özel Yetkili Savcı Osman Şanal’da Antalya Cumhuriyet Savcılığından Uşak Cumhuriyet Savcılığna atandı. Osman Şanal Da Ergenekon Savcısı olarak biliniyor. 
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığından Uşak Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan İlker Çetin.
Antalya Cumhuriyet Savcılığından Uşak'a atanan Osman Şanal
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.