Uşak TV

HOCALAR ŞEHİT KAMİL TUNÇ'U SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Adliye&Jan.&Polis

Kayseri de meydana gelen bombalaı saldırıda şehit olan Komando Erlerden Kamil TUNÇ Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi'nde toprağa verildi.

Şehit Kamil Tunç'un (20) Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, Hocalar ilçesindeki baba evine getirildi. Şehidin sözlüsü Gonca Gülhan ile ablası Emine Yalçın, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 
Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, ilçe meydanına götürüldü. Cenaze törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Tabuta sarılan anneanne Elif Yıldırım, “Yaktın beni yavrum, ciğerlerime köz döktün" diye ağıt yaktı.


Tabuta sarılan baba İsmail Tunç, oğlunun fotoğrafını öptü. Acılı babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. Bu sırada şehidin fotoğrafı, rüzgarın da etkisiyle yere düştü. Şehidin ablası Emine Yalçın, "Kardeşimin fotoğrafını yere düşürmeyin" diye ağladı.

Kırılan camları temizlenen fotoğraf, tekrar tabutun yanına konuldu.
Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Şedidimizin cenazesine Banaz’dan ve Uşak’tan da çok sayıda vatandaş katıldı.













Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.