Uşak TV

HIRSIZLAR 42 KOYUN İÇİN GÜLŞEN GÜNDÜZ'E DE KÖPEĞİNE DE ACIMAMIŞ!

Adliye&Jan.&Polis

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde  Çarşamba sabahı cansız bedeni bulunan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan Gülşen Gündüz’ün cenazesi toprağa verildi.

Çarşamba sabah saatlerinde Gülşen Gündüz’ün köye 4 kilometre mesafede cansız bedenine ulaşılmıştı. Yapılan ön otopsi de Yaşlı kadının sağ omzundan tüfekle vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Yaşlı Kadın ile birlikte 42 koyunun da kaybolması hırsızlık şüphesini artırdı. Bunun üzerine Jandarma soruşturmayı sürdürürken koyunların Samatlar Köyünde bir şahsa satıldığını belirledi. Koyunları satın alan şahıs koyunları Y.K .dan aldığını söyledi.

Koyunları satın alan şahıs koyunları Ağrı ilinden gelerek Sivaslıya yerleşen Y.K. adlı kişiden aldığını söyledi. Cinayete karıştıkları ve hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddiasıyla 3 kişi daha gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken yaşlı kadının cenazesi İzmir Adli Tıp kurumuna gönderildi. Otopsi için İzmir’e giden Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Murat ali Uysal kayınvalidesinin kafasında da darp izleri olduğunu söyledi.

Gülşen Gündüz’ün köpeğinin de hırsızlık olayı sırasında vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Otopsiden getirilen Gülşen Gündüz’ün cenazesi Eldeniz köyünde toprağa verildi. Cenaze namazına İl Jandarma Alay komutanı Yalçın Baysal, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.