Uşak TV

HAKAN KORUK'A ÇİRKİN SALDIRI

Adliye&Jan.&Polis

Facebook Fenomeni Medyatürk Gazetesi sahibi Hakan Koruk bu akşam kimliği belirsiz kişilerin saldırına uğradı.

Facebook Fenomeni Medyatürk Gazetesi sahibi Hakan Koruk bu akşam kimliği belirsiz kişilerin saldırına uğradı. Koruk kendisine arkadan saldıran iki kişinin "Demek maske sensin diye" saldırdıklarını söyledi.

Olay Bu akşam saat 21:00 sıralarında Kadriye Bedir Uysal Ortaokulu önünde meydana geldi. Hakan Koruk ara sokakta kendisine saldıran iki kişi darp ederek kayıplara karıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Uşak Devlet Hastanesine kaldırılaral tedavi altına alınan Hakan Koruk Kendisine saldıranların “Demek Maske Sensin” diye saldırdıklarını söyledi. Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Hakan Koruk’un tedavisi sürerken Polis olayla ilgili araştırma başlattı. 

Hakan Koruk'a yapılan saldırıyı kınıyor faillerin en kısa zamanda yakalanmasını diliyoruz.




Yorumlar (3)

Timur 8 Yıl Önce

ne maskesi ya?

Muharrem Boz 5325965348 8 Yıl Önce

sayın hakan koruk'a yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. her ne şekilde olursa olsun hepimiz ister sevelim ister sevmeyelim fikirlerimize saygı duymalıyız. yapılmış olan bu kaba kuvvetin ne yapanlara nede sayın hakan koruk kardeşimize bir faydası yok. sayın hakan koruk kardeşimizi ey kaba kuvvetçi saldırganlar fikirlerinden vaz mı geçirebileceksiniz sayın hakan koruk'a acil şifalar dilerim kendisi fecabook arkadaşım benimde kendisinin beğenmediğim eleştirdiğim yazıları oldu onlara karşı saygılı bir şekilde yorumlarımı yaptım. ey şiddetten medet umanlar yazıklar olsun sizlere....

selami kestel 8 Yıl Önce

uşak da son zamanlarda bu tür saldırılar basında sık sık yer alıyor tabi ki hoş değil.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.