Uşak TV

GENÇ İŞ ADAMI ÖLDÜRÜLDÜ SİMAV KARIŞTI

Adliye&Jan.&Polis

Simav da Simav Genç İş adamları Derneği Başkanı iş adamı Fatih Aydar uğradığı saldırıda yaşamını yitirdi ilçe karıştı.

Simav da Simav Genç İş adamları Derneği Başkanı iş adamı Fatih Aydar, uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdi. Bir çay ocağındaki bıçaklı saldırıdan sonra hastanede yaşamını yitiren Fatih Aytdar'ın kati,l zanlısının hurdacı dükkanı yakıldı. Simav karış.tı..

Simav Genç İşadamları Derneği Başkanı Fatih Aydar, arkadaşlarıyla bir çay ocağına geldi. İçinde üç kişinin bulunduğu araçtan inen Abdulkadir K, Aydar'a bıçakla saldırdı. Daha sonra geldiği araca binen saldırgan, diğer iki kişiyle olay yerinden kaçtı.
Kalbine aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Fatih Aydar, kaldırıldığı Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. 
Polis saldırganların peşindeyken saldırganın iş yeri ateşe veridli. 
Cinayetten hemen sonra Yüzbirevler Mahallesi'ndeki hurdacı dükkanında yangın çıktı. Yanan iş yerinin Fatih Aydar'ı bıçaklayan Abdulkadir K'ya ait olduğunu anlaşıldı. 
Yangın sırasında işyerinde bulunan tüplerinde patlaması ile ilçe diken üstünde durdu. Yangın çevre dükkanlara da sıçrarken 5 satte söndürülebildi. 
İlçede gerginliğin artması üzerine Kütahya'dan Çevik kuvvet ekipleri geldi. İlçede Polsi katil zanlılarının peşine düştü. 
Simav'da çok sevien ve yemek fabrikası bulunan Fatih Aydar'ın ölünü ilçede büyük üzüntü yarattı. olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.