Uşak TV

GAZİNOCU VE BİRANECİLER BİRBİRNE GİRDİ 2 ÖLÜ 2 YARALI

Adliye&Jan.&Polis

GAZİNOCU VE BİRANECİLER BİRBİRNE GİRDİ 2 ÖLÜ 2 YARALI

Dansöz çatışması: 2 ölü

Uşak’taki bir gazinoda başlayan dansöz kavgası, otelde pompalı çatışmaya dönüştü. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti

Uşak’taki bir gazinoda başlayan dansöz tartışması otelde cinayete dönüştü. Edinilen bilgiye göre bu gece, Uşak’a bağlı Göğem mevkiindeki bir gazinoda iki grup arasında dansöz tartışması çıktı. Gazinoya eğlenmeye giden Ferhat Şentürk (31) ve Durmuş Yıldırım (29) dansözlere para takarken mekanda bulunan Selçuk.D. (26) ve T.K. (27) ile tartıştı. Olayın yatıştırılmasının ardından dansözlerin kaldığı otele giden Ferhat Şentürk ve Durmuş Yıldırım, gazinodaki S.D. ve T.K.ile silahlı çatışmaya girdi. Olayda Ferhat Şentürk ve Durmuş Yıldırım hayatını kaybederken, Selçuk D. ve T.K. de yaralandı.
DANSÖZ TARTIŞMASI
İddiaya göre kent merkezinde birahane işletmecisi olan Ferhat Şentürk ve arkadaşı Durmuş Yıldırım, kent merkezine 20 kilometre uzakta olan Göğem Göleti civarındaki bir gazinoya eğlenmeye gitti. Burada dansözlere para takarken, alkolün de etkisiyle eğlencenin dozunu kaçıran Yıldırım ve Şentürk, mekanda bulunanlar tarafından uyarıldı. Bunun üzerine tartışma başladı. Kavgaya dönüşmeden engellenen tartışmanın ardından Şentürk ve Yıldırım, dansöz kadınların kaldığı otele gitti.

ÇATIŞMA ÇIKTI
Otelin önünde kavga çıktı. Kısa sürede silahlı çatışmaya dönen kavgada, pompalı tüfekler konuştu. Çatışmada silahlardan çıkan kurşunlar, Ferhat Şentürk ve Durmuş Yıldırım’ın ölümüne neden oldu. Olayda yaralanan zanlılardan Selçuk.D. ve T.K. Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma açan yetkililer, cinayete adı karışan 2 kişinin daha bulunduğunu ve konuyla ilgili araştırma başlattıklarını bildirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.