Uşak TV

GASP VE DARP ZANLILARI SERBEST KALDI

Adliye&Jan.&Polis

GASP VE DARP ZANLILARI SERBEST KALDI

Önceki günü Şehrin göbeğinde kaçak inşaatı resimlediğimiz sırada Ercan ceylan ve adamları tarafından fotoğraf makinemiz gasp edilmişti. Olay sırasında Kazım şen’e saldıran 4 saldırgandan biri olan İsa G. Fotoğraf makinesini aldığını kabul etmiş kargaşa da elinden kimin aldığını bilmediğini iddia etmişti. Dün öğle saatlerinde Ercan Ceylan’ın bir adamı fotoğraf makinesini içinden kartı alınmış olarak emniyete teslim etti. Önceki gün olaya müdahale eden bir polis memuruna iftira eden ve hakaretler yağdıran Avukat Ercan Ceylan ve adamları hakkında Yağma ve Darp nedeniylede işlem yapıldı. Dün öğleden sonra adliyeye sevk edilen Av. Ercan Ceylan Kayınbiraderi ve koruması Mustafa Akkışla, İsa G. Ve bir kişiden daha cumhuriyet savcısına ifade verdiler. Emniyette susma hakkını kullanan avukat Ercan Ceylan’da Savcılıkta ifade verdi. Savcılık ifadelerinin ardından İsa G. Tutuklanması istemi ile mahkemeye sevk edilirken 3 kişi serbest bırakılı.

Nöbetçi Sulh Ceza mahkemesine çıkarılan İsa G. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sayısız olaya adı karışan Avukatlık meslek onuru ve şerefine yakışmayan hareketler ve olaylar nedeniyle defalarca karakolluk savcılık olan Ercan Ceylan ve adamlarının serbest kalması yine aynı gün evinin yakınlarında saldırıya uğrayan ve hastanelik edilen Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Buldaş’ın saldırganlarınında serbest bırakılması adalet bunu dedirtti.

Şimdi soruyoruz Cadde’nin göbeğinde bir gazetecinin Fotoğraf makinesinin elinden dövülerek alınması gasp değil de nedir? O zaman Gasp yapan herkes gasp ettiği malı ertesi günü getirdiğinde serbest kalacaksa herkes gasp yapar yakalanınca da geri iade eder. Fotoğraf makinesi içinde bulunan Hafıza kartı alındığı için gasp olayı hala devam etmektedir. Avukat Ercan Ceylan ve adamları Savcılıkta iken kaçak katın yapımı halen sürmüş belediye yetkilileri kaçak yapıya göz yummaya devam etmesi Ceylan ailesin ne kadar güçlü oluğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

Eninde sonunda geç de olsa adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz.

Her ne kadar saldırıya uğrasak ta fotoğraf makinemiz gasp edilse ve zanlıları serbest kalsa da biz görevimizi yapmaya devam edeceğiz. O kaçak yapı devam ettiği müddetçe yine resimlemeye ve halkı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Suç işleyen kim olursa olsun haber yapmaktan çekinmeyeceğiz. Para’nın gücünü gösteren bu kaçak inşaatın akıbetinin de sonuna kadar takipçisi olacağız. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.