Uşak TV

FETÖ OPERASYONUNDA 7 KİŞİ İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına Alınan 9 kişiden 7 si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında iş adamı Ömer Yeşil'in İş adamı oğlu ve gelini de var.

 Uşak'ta FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına Alınan ve polisteki sorgularından sonra Adliyeye sevk edilen 9 kişiden 2 si savcılık tarafından serbest bırakılırken 7 kişi nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyon sonucu yakalanan ve bugün adliyeye sevk edilen

Kapatılan Son Nokta Gazetesi sahibi Mehmet Ali Kandilli ve Hüseyin Pehlivan Savcılık tarafından serbest bırakıldı. 7 kişi ise savcılık tarafından tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme iş adamı Abdullah ve Eda Yeşil, Uğur Atman, Muhammet Tokak, Hüdaver Güler, Ali Karahan, Alperen Adil Akın'ı, "FETÖ'ye üye olmak, örgüte yardım sağlamak, örgüt adına para toplamak" gerekçesiyle tutukladı.

Bu tutuklamalar ile birlikte 15 Temmuzdan itibaren tutuklananların sayısı 33 oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.