Uşak TV

ESKİ KOM MÜDÜRÜ AHMET GENÇ GÖZALTINDA

Adliye&Jan.&Polis

Eskiden O Operasyon yapardı Şimdi Ona Yaptılar. Uşak’ta 6 yıl Kom Şube Müdürlüğü yapan Ahmet Genç Ordu’da gözaltına alındı.

Uşak’ta 6 yıl Kom Şube Müdürlüğü yapan Ahmet Genç Ordu’da gözaltına alındı. 
Uşaklıların yakından tanıdığı Ahmet Genç polisliğin yanı sıra renkli kişiliği ile tanınıyordu. Uşak’ta terminal Operasyonu, Uşakspor Operasyonu, UMPAŞ Operasyonu, İcra ve ihale operasyonu, ve Sivaslı’da bir gazinoya yapılan operasyon, ve en son Ülkücü gruba yapılan operasyonların mimarı olan ve FETÖ’den emir aldığı iddia edilen Ahmet Gencin gözaltına alınması Uşak’ta bomba etkisi yaptı. Uşak’ta bir çok operasyon gerçekleştiren Ahmet Genç Vali bey gelecek diyerek tenis final maçını durdurmasıyla da tanınıyordu.

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütünün uzantılarına yönelik operasyonlar sürüyor. Bu kapsamda Ordu Emniyet Müdürlüğü'nde 10 şube müdürü ve çeşitli rütbelerde 44 polis memuru FETÖ örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alındılar. Gözaltına alınanlar arasında Uşak’ta 6 yıl süre ile görev yapan Kom Müdürü Ahmet Genç’in de olduğu öğrenildi. 

KOM ESKİ MÜDÜRÜ VE ÖZEL YETKİLİ SAVCI UŞAK’TA YAPILAN OPERASYONLARLA DİKKAT ÇEKMİŞLERDİ
Uşak’ta o dönemin özel yetkili savcısı Ender Karasuil ile birlikte Kom eski Müdürü Ahmet Genç tarafından 2008 yılında gerçekleştirilen Terminal Operasyonu ile Sivaslı Big-Boss Gazinosu operasyonları Uşak ve Türkiye gündeminde sansasyon yaratmıştı. Özellikle Sivaslı Big-Boss Gazinosu operasyonunda o zamanki Sivaslı Kaymakamı Sedat Yıldırım başta olmak üzere Emniyet Müdürü ve birçok isim mağdur olmuştu. Zira çete suçlamasıyla açılan dava ve tutuklamalar yapılmasına karşın, mahkeme hem çete olayını hem de görevi kötüye kullanma suçlamalarını beraatla sonuçlandırmıştı.
Sicili oldukça renkli olan ve Fetö örgütü mensubu iddiasıyla göz altına alınan Uşak eski KOM Müdürü Ahmet Genç, Uşak’tan Sivas iline tayin edilmiş ve oradan da 3.sınıf Emniyet Müdürü olarak Ordu’ya atanmıştı.
Fethullah Gülen cemaati sempatizanı oldukları iddia edilen Uşak Özel Yetkili Savcısı Ender Karasuil ise 2014 yılında emekli olduktan sonra Noterlik görevine başladı ve halen Ağrı ilinde 4.Noter olarak çalıştığı iddia ediliyor.
EMNİYET MÜDÜRÜ,ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ VE KOM MÜDÜRÜNÜN OLDUKÇA RENKLİ DOSYALARI VARDI
Uşak eski Kom Müdürü Ahmet Genç, o zamanki Emniyet Müdürü Cafer Şahin ,Asayiş Şube Müdürü Yılmaz Baytuğ ile bir ekip halinde görev yapmışlar ve medyada yer almışlardı. Emniyet Müdürü Cafer Şahin bir dansöz ile ilişkilerinin olduğu iddiasıyla, Asayiş Şube Müdürü Yılmaz Baytuğ, yapılan operasyonda tekme ve tokat atmasıyla, Kom Müdürü Ahmet Genç de küfür iddiasıyla gündeme gelmişlerdi.
ZAMANIN KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI DA NASİPLERİNİ ALMIŞLARDI
Sivaslı İlçesi eski Kaymakamı Sedat Yıldırım ile Sivaslı Belediyesi eski Başkanı Zafer Küçükgöl, operasyon yapılan Big-Boss isimli gazinoda düzenlenen, kaymakamın veda gecesinde havuzda dansözlerle oynarken çekilen resimleriyle gündeme gelmişlerdi.
Sonuç olarak büyük sansasyon yaratan bu haberler ve olaylarla ile ilgili açılan davanın duruşmaları sonunda mahkeme heyeti zanlılar ile ilgili beraat kararı vermişti. Bu haberleri yapan gazeteciler ile ilgili de Olay Gazetesi ve DHA muhabirleri ile ilgili açılan davalar da beraat ile sonuçlanmıştı.
 
FETÖ ÜYESİ, İDDİASIYLA GÖZ ALTINA ALINAN GENÇ’İN BİR AYIBI DA BAYANLARA OLMUŞTU
Uşak Tenis Kulübü ile Aktif Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği 2’nci Bahar Kupası Tenis Turnuvası’nda Hatice Pamukçu ile Ümmühan Çelik arasında bayanlar finali oynanırken, saygısızlık yapan ve büyük tepki toplayan Ahmet Genç’în ayıbını zamanın Valisi Kayhan Kavas telafi etmişti.
Vali Kayhan Kavas ile Huzurpark’taki tenis kortunda tenis oynamak için gelen Kom eski Müdürü Ahmet Genç, kortta turnuva maçı devam ederken, müdahale etmiş ve maçı yarıda kesmişti. Vali gelmeden az önce, müsabakanın hakemine giden Uşak Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Emniyet Amiri Ahmet Genç, "Birazdan Vali Kayhan Kavas gelecek ve kendisiyle tenis oynayacağız. Maçı kesin" demesi üzerine, kortta tansiyon bir anda yükselmiş ve olaya tepki gösteren Hatice Pamukçu ile Ümmühan Çelik, karşılaşmanın bitmesine az kaldığını söylemelerine rağmen Emniyet Amiri Genç’in, "Vali bey bekleyemez" yanıtını vermesi üzerine "Buyrun kort sizin olsun" diyerek maçı yarıda bırakmışlardı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.