Uşak TV

DEVREMÜLK MAĞDURLARININ AHI MI TUTTU?

Adliye&Jan.&Polis

DEVREMÜLK MAĞDURLARININ AHI MI TUTTU?

Daha önce alkollü ara kullanırken yakalanan ve ehliyeti alınan Egem TV Yönetim Kurulu Başkanı MHP li Belediye Meclis üyesi Utku Demiröz'ün kardeşiı Mehmet Utkan İZMİT dün akşam az kalsın büyük bir faciaya neden oluyordu. Aşırı hızlı şekilde Halk konutları civarında orta refüje giren Mehmet Utkan İZMİT'in aracı yaklaşık 100 metre sağa sola çarparak elektrik direğini de yıktıktan sonra karşı şeride geçti. Büyük şans eseri o anda karşı şeritten araç gelmediği için büyük bir facia olmadı. Mehmet Utkan İzmit yaralı kayınbiraderi Mustafa Özoğul’u kaza yerinde bırakarak kaçtı. Trafik ekipleri kaza tutanaklarını tuttuktan sonra ve araç yerinden kaldırıldıktan sonra Utkan İzmit karakola giderek kazayı kendisinin yaptığını itiraf etti..

Gediz Ilıca’da 5 Yıldızlı Devre Mülk yapacağını vaad ederek yaklaşık 1000 kişiye devre mülk satıp tapularını ve yerlerini teslim edememesine rağmen senetleri 3-5 kişiye cirolayarak baldızının kızı adına icraya koyan ve Nitelikli dolandırıcılık iddiası ile Savcılığa şikayet edilen Mehmet Utkan İzmit daha önce de alkollü araç kullanırken yakalandığı için 6 ay süre ile ehliyetine el konulmuştu.

Dün akşam saat 0:30 sıralarında meydana gelen kazada önündeki aracı çok hızlı bir şekilde solamaya çalışan Mehmet Utkan İzmit yönetimindeki 64 KC 042 plakalı Mercedes aracı ile önce orta refüje çarptı ardından bir elektrik direğin yıktıktan sonra sağa sola çarparak yaklaşık 100 metre gittikten sonra sol şeride geçerek durabildi. Kaza sırasında Mercedes büyük hasar görürken araçta bulunan Mustafa Özoğul hafif yaralandı. Kazadan sonra paniğe kapılan Mehmet Utkan İzmit yaralı kayınbiraderini ve aracı bırakarak olay yerinden kaçtı. Mustafa Özoğul Uşak Devlet Hastanesine kaldırılarak ayakta tedavi edilirken araçta pompalı tüfek bulunması üzerine Asayiş ekipleri kaza yerine çağrıldı. Kazadan yaklaşık bir saat sonra Mehmet Utkan İzmit karakola teslim olarak yaşadığı panik nedeniyle kaçtığını söyledi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. Kazayı gören ve kaza yapanın kim olduğunu öğrenen meraklılar şehir içinde bu kadar hız yaparsan olacağı budur, Devre mülkcülerin ahı tutmuş diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.