Uşak TV

DENİZLİ’DE VAHŞİ CİNAYET`İN TARAFLARI UŞAKLI ÇIKTI

Adliye&Jan.&Polis

DENİZLİ’DE VAHŞİ CİNAYET`İN TARAFLARI UŞAKLI ÇIKTI

Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişinin evine balkondan girerek önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.
Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişinin evine balkondan girerek önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu. Türkiye'yi dehşete düşüren olayda ölen Salim Yalçı'nın Sivaslı'nın Selçikler kasabasındani Katili ise Sivaslı ilçesinden İsmail Çakmak çıktı. Her iki arkadaşın hurdacılık yaptığ ve ortak oldukları da gelen bilgiler arasında. 
Olay önceki gece 23:30 sıralarında Karaman Mahallesi’nde meydana geldi. 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği Salim Yalçı’nın (41) evine giden İsmail Çakmak. (40), 4.kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren İsmail Çakmak Salim Yalçı’nın evde imam nikahlı şekilde yaşadığı eşinin yanında bıçaklayarak öldürdü. Salim Yalçı'nın imam nikahlı yaşadıığı eşi ise yara almadadn kaçmayı başardı. Salim Yalçı'yı defalarca bıçaklayan İsmail Çakmak şahsı öldürdükten sonra Cinsel Organını keserek ağzına koydu.
Komşuların ihbarı üzerien olay yerine gelen polis ekipleri İsmail Çakmak'ı kaçamadan suç aletiyle birlikte yakaladı.İsmail Çakmak polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde incelemelerde bulunurken, evin içinde büyük bir kavganın yaşandığı ve Salim Yalçı’nın aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri evin bulunduğu sokakta da incelemelerde bulunurken, Salim Yalçı’nın evin önünde duran aracın lastiklerinin kesildiği görüldü. Polis ekipleri araçta da incelemelerde bulunurken, Salim Yalçı’nın cenazesi savcının yaptığı işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İsmail Çakmak'ın bir süredir cezaevinde olduğu ve denetimli serbestlikle dışarı çıktığı öğrenildi. Salim Yalçı'nın Evli olduğu ve eşinden henüz boşanmadığı eşi ve 3 çocuğunun Sivaslı'nın selçikler kasabasınra oturduğu ortaya çıktı. Otopsi sonucu ailesi cenazeyei teslim almazken Sailim Yalçı'nın cenazesinin imam nikahlı eşi tarafından Denizli'de toprağa verildiği belirtildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.