Uşak TV

DARBECİ ALBAY İLE RESİMLERİ KARIŞTIRILAN ALBAY YALÇIN ÇOK ÜZÜLDÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın ile Darbeci Albay Şahin Keskin Kılıç’ın fotoğrafları karışınca Uşak Valiliği açıklama yapmak zorunda kaldı.

 Uşak Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın ile Darbeci Albay Şahin Keskin Kılıç’ın fotoğrafları karışınca Uşak Valiliği açıklama yapmak zorunda kaldı. Valilik yaptığı açıklamada resimlerin kasıtlı olarak yayınlandığını iddia etti. Uşak Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın resimlerinin karışmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı.
 Uşak Valiliğinden yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:

“İlimizde halen görevde olan İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın hakkında sosyal medyada ve bazı internet ortamlarında fotoğrafı kullanılmak suretiyle kamuoyu yanıltılmak istenmektedir.

15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain kalkışmanın akabinde henüz yıllık izni bitmemiş olan İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın olayı haber alır almaz iznini yarıda keserek bulunduğu yerden Uşak’a doğru hareket etmiş, 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü görevinin başına geçmiş, Valiliğimizce yürütülen çalışmalarda yerini almıştır.

Durum böyle olmakla birlikte darbe kalkışmasında bulunan yapının sosyal medya ve internet ortamındaki uzantıları; darbe kalkışması ardından İlimizde görevlendirilmek üzere harekete geçen ve sözde Uşak Sıkıyönetim Komutanı yapılması düşünülen, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Jandarma Albay Şahin Keskinkılıç ile ilgili görsel materyal aramalarında İlimizin şu an görevi başında bulunan Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın’ın fotoğrafı çıkmaktadır.

Kamuoyunun yanıltılmasına yönelik bu girişimle ilgili İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Yalçın adli mercilere şikayetini yapmış olup; Vatandaşlarımızın bu ve benzeri yanıltıcı girişimlere itibar etmemeleri hususu önemle rica olunur”

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.