Uşak TV

DANSÖZ MERAKLISI EMNİYET MÜDÜRÜ MERKEZE ALINDI

Adliye&Jan.&Polis

DANSÖZ MERAKLISI EMNİYET MÜDÜRÜ MERKEZE ALINDI

Bayram öncesi hazırlanan kararname ile 30’a yakın ile yeni emniyet müdürü atanırken Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin Merkeze alındı. Yıllardır ha gitti ha gidecek derken tayini defalarca yakın dostu AK Parti Eski Uşak Milletvekili Mustafa Çetin tarafından engellenen ve Dansözlere olan merakı ile adından sık sık söz ettiren Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin Merkeze çekildi. Uşak’ın yeni emniyet müdürü ise Trabzon Emniyet Müdürü Feridun BOZ oldu. Cafer Şahin’in Uşak’tan gitmesi sevinçle karşılandı.

Hatay’dan Uşak’a 2005 yılında atanan ve ilk zamanlar başarılı çalışmaları ile göz dolduran Şahin’in adı Eski dansöz olan S.Y ile aşk dedikodularına çıkınca ortalık karışmıştı. S.Y adlı bayan Emniyet Müdürü Cafer Şahin’in kendisine aşk mesajları gönderdiğini ve taciz ettiğini ancak yoğun baskılar nedeniyle şikayetçi olamadığını anlatmıştı. Görev yaptığı dönemde Uşak’ta bir çok faili meçhul aydınlatılamayan Cafer Şahin’in S.Y ile kavga eden başka bir kadını barıştırabilmek için saatlerce makam odasında toplantı yaparken Banaz’da yaşanan ve 150 200 kişin ayaklandığı olayda Banaz’a gitmemiş ve tepkilere neden olmuştu. Eski Vali Kayhan Kavas zamanındada görevden alınmak istenen Cafer Şahin Mustafa Çetin sayesinde koltukta kalmıştı. 2011 Seçimlerinden sonra da görevden alınmak istenen Cafer Şahin Mustafa Çetin’in devreye girmesi ile tekrar koltuğunda kalmış bu olay yeni milletvekillerin de tepkisini çekmişti.

CAFER ŞAHİN NELERLE UĞRAŞTI

Gösteriş yapmayı çok seven Cafer Şahin zamanında Uşak’ta ki motorcuların hemen hemen tamamı battı. Bunun nedeni ise Emniyet’in motorlara savaş açması oldu, Araba camları, Sakatlara ayrılan yerlere araç park edilmesi, Cadde ortasında emniyet kemeri uygulaması, ara caddelerde hız kontrolü Şahin’in ilgi alanları arasındaydı.

Dansözlere yakın ilgisi ile tanınan Şahin en son olarak H.Y adlı dansözle makamında saatlerce sohbet ettiği ve kocası ile kavga eden dansözü yakın korumaya aldığı, ve ondan eski dansöz S.Y hakkında bilgi almaya çalıştığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

YENİ MÜDÜR TRABZON’DAN

Uşak’a yeni atanan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz kimdir?

956 yılında, Tekirdağ ili, Saray ilçesinde dünyaya gelen Emniyet Müdürümüz Feridun BOZ, 1978 yılında Polis Akademisini bitirdikten sonra 1978 - 1982 yılları arasında Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Genel Müdürlüğünde göreve başladı.

Sırasıyla, 1982 - 1986 Van, 1987 - 1994 Ankara, 1994 - 1997 Gümüşhane illerinde görev yaptı. 1997-2001 yılları arasında Edirne ilinde İl Emniyet Müdür Yardımcılığı yaptı. 2001 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Araştırma Planlama Koordinasyon Daire Başkanlığında, 2003 yılında Polis Başmüfettişi olarak Polis Teftiş Kurulu Daire Başkanlığında, 2003 - 2007 tarihleri arasında Niğde İl Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı.

13.12.2007 tarihli kararname ile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve halen bu görevini sürdüren Sayın Feridun BOZ, 2 çocuk babası olup, orta derecede Almanca biliyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.