Uşak TV

ÇORBACIYI KATLEDEN KATİL ZANLILARINDAN 3'Ü YAKALANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta ki Kan donduran Cinayette katil zanlılarındna 3'ü yakalandı.  Uşak'ta dün meydana gelen ve sigara içme meselesinden çıkan tartışmanının sonucu Uşak'ın Ünlü Çorbacısı Ahmet Yılmaz'ın öldürülmesi ile sonuçlanan olayla ilgili olarak 3 kişi polisin başarılı operasyonu ile yakalandı. 
Olayda tetiği çektiği idda edilen Ümit Yıldırım, İsmail Kırca ve Gökhan Özdivarcı dün akşam saatlerinde polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalandılar. Zanlıların polisten kaçmak için bindikleri araçtan inerek koşmaya başladıkları ancak polis tarafındna kısa sürede yakalandığı belirtiliyor. Olaya karışan yaklaşık 10-15 kişilik grubun Cadde çorbacısnı adeta savaş alanına çevirdiği ve cinayeti gizlemek ve katılanların tespitini önlmek için güvenlik kamera kayıt cihazını da söktüğü belirtiliyor. 
Olayla ilgili olarak Cinayet bürosu dedeiktifleri soruşturmayı derinleştirerek çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. 
Olay bu sabah 03:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir kısmı cezaevi firarisi olduğu belirtilen 3 kişi Cadde Çorbacısına gelerek çorba içti. Sonrasında İse İsmail K. sigara içmek istedi Bunun üzerine işyeri sahibi yasak olduğunu belirtrerek sigara içirmek istemedi. Bunun Üzerine İse İsmail K.iddİaya göre "Bana burada sigara içirmeyecek adamın..." diyerek küfür etti. Bunun üzerine Ahmet Yılmaz ise İsmail Kırca'ya bir tokat attı. 
Çorbacıdan ayrılan İsmail Kırca Ümit Yıldırım Gökhan Özdivarcı arkadaşlarını da toplayarak tekrar geldiler. 
İddiaya göre çoğunluğu af tasarısı ile Cezaevinden yeni çıkan yaklaşık 10-15 kişilik grup çorbacıya geldiler ve Ahmet Yılmaz ile konuşmaya başladılar. Ahmet Yılmaz İsmail K 'dan konu kapansın diyerek özür diledi. Grup çorbacıdan çıktıkdan sonra görgü tanıklarının ifadesine göre çorbacıya ateş açılmaya başlandı. Ümit Yıldırım adlı cezaevi firarisi ve yanında bulunan çorbacıyı kurşun yağmuruna tuttular. İşyeri sahibi Ahmet Yılmaz' kurşun yağdıran grup daha sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ahmet Yılmaz Uşak Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. ahmet Yılmaz'ın vücudunua bir çok kurşun isabet ettiği yere düştüğünde de kafasına ateş edildiği belirlendi. 
CİNAYETE KURBAN GİDEN AHMET YILMAZ EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI SEVİLEN BİR ESNAFTI 
Sigar aiçme meselesi nedeniyle başlayan kavganın ardından planlı ve vahşi bir cinayete cinayete kurban giden Ahmet Yılmaz çevresi tarafındna sevilen bir esnaftı. Kendi işinde gücünde olan 36 yaşındaki Ahmet Yılmaz evli ve iki çocuk babasıydı. Yasak olduğu için Çorbacı da sigara içilmesine engel olduğu için katledilen Ahmet Yılmaz'ın ölümü arkadaşlarını ve ailesini üzüntüye boğdu. 
İNFAZ YASASINDAN SONRA OLAYLAR ARTTI 

AK Parti Hükümetinin çıkardığı yeni infaz düzenlemesi ile cezaevlerinin boşalması ile olay sayısında da artış gözleniyor. Alkol ve uyuşturucu hap kullanan bir çok genç çeşitli olaylara karışıyor. Bu da halkta endişeye neden oluyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.