Uşak TV

ÇİVRİL'DE KAZA 2 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Çivril’de kiraladıkları otomobil ile gezmeye çıkan Üniversite öğrencileri Uşak haline ürün getiren TIR ile çarpıştı. Kazada 2 öğrenci hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı.

Kaza, önceki akşam saat 23.00 sıralarında İğdir Rampası mevkiinde meydana geldi. Gezmek amacıyla otomobil kiralayan üniversite öğrencilerinin bulunduğu Fırat Çelebi yönetimindeki 20 AAH 848 plakalı otomobil, Çivril yönünden Denizli istikametine giderken karşı yönden gelen Mustafa Boran idaresindeki 64 DU 190 plakalı TIR ile çarpıştı. Otomobil, TIR ile çarpıştıktan sonra taklalar atarak metrelerce savrulurdu.

2 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan Pamukkale Üniversitesi Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Ebru Durak'ın (21) hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilden kurtarılan ve durumu ağır olan Halit Atabay (21) Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Atabay doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Otomobilde sıkışan yaralı öğrenciler Berna Yılmaz, Ömer Beder ve Fırat Çelebi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Aracın tavanının kesilerek çıkarılan öğrenciler ile TIR sürücüsü Boran'la birlikte yanında bulunan Durmuş Albezirgan, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.