Uşak TV

CİNAYETE KURBAN GİDEN KIZ KARDEŞLER TOPRAĞA VERİLİYOR

Adliye&Jan.&Polis

Dün Denizli Adliyesi önünde meydana gelen olayda boşanma davasından çıkışta cinnet getiren Kemal Sezgince) (59), kurşun yağdırdığı boşanma aşamasındaki eşi Şengül Sezgince, baldızı Fadime Boz (50) ve Bacanağı Ali Avcu'yu (53) öldürdü.

Öldürülen Şengül Sezgince ve Fadime Boz’un aslen Uşak’ın Ulubey ilçesinde oldukları ortaya çıktı. Dün Denizli Adliyesi’nde herkesi şoka sokan olayda Adliye çıkışı Kemal Sezgince adlı şahıs silahını çekerek boşanma aşamasında olduğu eşi baldızı ve bacanağının üzerine ateş etti. Silahtan çıkan mermiler sonucu 3 kişi kanlar içerisinde yere yığıldı.

Adliye Sarayındaki emniyet güçleri olaya müdahale etmek için harekete geçtiği an 3 kişiyi vuran Kemal Sezgince kendi kafasına sıkarak intihar etmek istedi ama silah ateş almadı. Emniyet güçleri ateş eden kişiyi apar topar gözaltına alarak Adliye Binasından içeri sokup Polis noktasına aldı. Meydana gelen olay sonrası Şengül Sezgince olay yerinde yaşamını yitirirken Fadime Boz ve Ali Avcu ise kaldırıldığı hastanede yaşamlarını yitirdiler.

Kemal Sezgince’nin öldürdüğü Bacanağı Ali Avcu’nun sanatçı olduğu ve Uşaklı Yazar Selma Maden Avcu ile evli olduğu belirtildi. Olayda yaşamlarını yitiren iki kadınında Selma Maden Avcu’nun kardeşleri olduğu ortaya çıktı. Olay Uşak’ta da büyük üzüntüye neden oldu.
Kız Kardeşlerin memleketi Ulubey’de olayı duyanlar büyük üzüntü yaşadı.

Kız kardeşler ve eniştelerinin cenazeleri bugün Denizli’de gözyaşları içinde toprağa veriliyor. Dileriz her gün bir kadın cinayetinin işlendiği ülkemizde bu tür olaylar bir an önce son bulsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.