Uşak TV

CİNAYET ZANLISI VE KOYUN HIRSIZLIĞI ZANLISI 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde, Gülşen Gündüz'ün (60) av tüfeğiyle öldürülüp 42 koyununun çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan ve Jandarma’da ki sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ve polis sanıkların adliyeye getirilmesi sırasında çok büyük güvenlik önlemi aldı.

Adliyeye sevk edilen Yılmaz Kocamış, yakınları Bayram Kocamış, Ahmet Kocamış ve Ali Kocamış ile koyunları satın alan Ziya Doğan, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Cinayeti soruşturan Jandarma Gülşen Gündüz’ün yanı sıra sürüyü korumak için hırsızlara saldırdığı için köpeğin de öldürüldüğünü belirledi. Cinayeti işlediği belirlenen Yılmaz Kocamış’ın olaydan bir hafta kadar önce köye geldiği ve olaydan önce keşif yaptığı belirlendi.

Bu arada cinayetten sonra hırsızların koyunları götürme anı güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsılardan biri koyunların önünden giderken 3 kişi arkasından gidiyor.

Diğer taraftan Sivaslı da yüzlerce kişi toplanarak zanlıların evine yürümek istedi. Polis Zanlıların yaşadığı mahalli koruma altına aldı. Sivaslı’da da kahvelere ve işyerlerine Kürtler giremez şeklinde afişler asıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.