Uşak TV

ÇİĞ KÖFTECİLERİN REKABETİ SİLAHLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Çiğköftecilerin rekabeti silahlı saldırIya dönüştü.

 Uşak'ta Zübeyde Hamın Caddesi üzerinde bulunan iki çiğ köftecinin rekabeti silahlı saldırıya dönüştü.
Olay dün akşam saaat 23:30 sıralarında meydana geldi. Aynı cadde üzerinde Çiğköfte ve Midye üzerine işyeri bulunan Midyeci Yakup bir şubesinide İstanbul Çiğ Köfte'nin karşısına açtı. Bu nedenle rekabette kızıştı. Bunun üzerine İstanbul Çiğ Köfte salonunu işlten Dinçer Tanç da işyerinde midye satmaya başlayınca iddaiara göre Midyeci Yakup'un sahibi Hasan Adın tarafındna tehdit edilmeye başlandı. 
Dün akşam Midyeci Yakup'un dükkanından silah seleri geldi. Olay yerine gelen polis İstanbul Çiğ Köfte'nin sahibi Dinçer Tanç'ı vurulmuş olarak buldu. Midyeci Yakup'un sahibi Hasan Adın'ın konuşmak için Dinçer Tanç'ı dükkanına davet ettiği ve ardından da müşterilerind e gözü önünde ayağınızı deng alın len diye bağırarak ateş ettiği iddia ediliyor. Kurşunlardan biri Dinçer Tanç'ın diz kapağına geldi. Dinçer Tanç Medical Park Uşak Hastanesinde tedavi altına alınırken kayıplara karışan Hasan Adın İse polis tarafından her yerde aranıyor. 


Yorumlar (1)

uşşaklı 7 Yıl Önce

eee olacak o kadar mantar gibi çiğ köfteci ,midyeci olursa rekabete olur saldırıda olur cinayette olur Allahtan yaralama olmuş vuran arkadaşın 4-5 yerde dükkanı var sanırım bu arkadaş nasıl açıyor bu dükkanları biz bir dükkan açalık dedikmi yok rusat için şu tabela için bu binbir dereden su geliyor sayın başkan açılışta görünüyor açtığı yerin belediyeye ne kaar borcu olduğunu biliyormu sattığı midyeler sağlıklımı değilmi biliyormu yolun üstünde toz duman içine giriyor belediye açtığın yerin kontrolune yap

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.