Uşak TV

CHP TEKEL BAYİİNE UYGULANAN ŞİDDETİ KINADI

Adliye&Jan.&Polis

CHP Tekel Bayiinin Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın koruması ve şoförü tarafından dövülmesini kınadı.

Uşak'ta Tekel Bayii Mehmet Otur'un Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın koruma polisi Habip Uray ve Şoförü Salih Sönmaz tarafından dövülmesi CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba tarafındna yapılan basın açıklaması ile kınandı. İl başkanı karaoba olayıın görüntülerini ortaya çıkaran www.usak.tv ye teşekkür etti. 

Mehmet Otur'un mağdur olduğunu ve darp edildiğine dair izlerin adli tıp raporuyla alındığını söyleyen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, “Sayın Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın koruması polis memuru ve şoförü tarafından bir vatandaşımız darp edilmiştir. Bu olay adalet duygusunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hangi siyasi partiden olursanız olun hiç fark etmez, eğer mağduriyet varsa müdahale edilmelidir. Bu olayı asla doğru bulmuyor ve sorumlulara gerekli cezalar verilmelidir” dedi.
Konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini telefonla aradığını kaydeden CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, şöyle söyledi: “Sayın Genel Başkanımız daha önce adalet için yürüyüş yaptı ve ülkedeki durumu gözler önüne serdi. Ayrıca esnafımızın ruhsatı da iptal edilmek istenmiş. Sayın Belediye Başkanımıza sesleniyorum; lütfen bu yanlıştan dönün, mağduriyeti giderin”.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da polis memuru Habip Uray'a tepki gösterdi. Yalım, “Gariban esnafı yere yatırmak kolay.Buradan sesleniyorum. Sıkıyorsa gel aynı hareketi bana yap da görelim” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.