Uşak TV

CHP Lİ VEKİL HUKUK BENİM DEDİ BENZİNLİK İŞGAL ETTİ

Adliye&Jan.&Polis

Uşak merkezde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna kamyonlarla gelen CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım´ın adamları önce benzinliğe giriş çıkışları kapattı, ardından gelen iş makineleri ise istasyon girişine hendekler kazarak araçların girmesini engelledi.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım´ın adamları bu sabah saat 05:00 te Anadolu Petrolü işgal ederek benzin istasyonunu kullanılamaz hale getirdiler. Tırlarla ve kepçelerle kırıcılarla benzin istasyonunu basan Özkan Yalım´ın adamları dakikalar içinde benzinliği kullanılamaz hale getirdiler. Benzinliğin giriş ve çıkışlarını kazan Yalımın adamları bir yandan da tırların dorselerinin lastiklerini söküp bazı lastiklerinde havasını indirerek benzinliğe bırakıp çekicilerini götürdüler. Bütün bunlar olup biterken Şehrin göbeğinde adete terör estirilirken ne yazık ki Uşak emniyeti zamanında müdahale etmedi. Müdahalenin benzin istasyonları çalışanları geç haber verdiği için mi yoksa polisin mi geç kaldığı anlaşılamazken Özkan Yalım´ın adamları benzin istasyonu çalışanlarında tehdit ettiler. Saatlerce benzinlik istasyonu yanındaki parkta bekleyen Yalım´ın adamlarına Polis müdahale etmezken Silah çektiği iddiası ile Anadolu Petrolün Müdürü Melih Akman ifade verirken ,Melih Akman Benzin İstasyonunu kullanılamaz hale getirenlerden şikâyetçi oldu. Saatlerce petrol istasyonu etrafında bekleyen işçiler Savcılığın Boşaltın talimatı üzerine, Özkan Yalım´dan gelen telefon ile Benzin istasyonunu boşalttılar.

BENZİN İSTASYONUNUN MÜLKİYETİ ÖKZAN YALIM´IN

Yıllardır Anadolu Petrolün çalıştırdığı Benzin İstasyonunun mülkiyeti Özkan Yalım´a ait. Ancak bir süredir Anadolu Petrol ile Yalım mahkemelik. Her defasında da mahkeme uzuyor ve Anadolu Petrol de ödemelerini düzenli olarak yapıyor.

Bu gün kü olay ise Yalım´ın mahkeme kararı olmadan kaba kuvvet kullanarak kiracıyı çıkarma teşebbüsü olarak anlaşılıyor. Hukukun üstünlüğü savunan bir Partinin Milletvekili ve Milletvekili adayının yaptığı bu hukuk tanımazlığı Uşak halkının takdirine bırakıyoruz.

Seçimden önceden itibaren kan kaybeden CHP ye daha oy kaybettiren ve kendi koltuğunu korumak için Eski MHP li Belediye Başkanı Ali Erdoğan´ı CHP den ikinci sıra Milletvekili gösterten Özkan Yalım´a parti içinde de çığ gibi tepki var. Bu yaşanan son olay ile birlikte Yalım´ın birinci sıradan alınabileceği konuşuluyor.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.