Uşak TV

ÇAN SESİNDEN RAHATSIZ OLAN BAŞHEKİM 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DÖVDÜ İDDİASI

Adliye&Jan.&Polis

Sivaslı Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Şadan Ülker'im alkollü olarak 13 yaşındaki çocuğu darp edildiği iddia ediliyor.

Sivaslı'yı karıştıran İddilara göre koyunların çan sesinden rahatsız olan ve alkollü olduğu belirtilen Dr. Şadan Ülker tabanca kabzasıyla 13 yaşındaki çocuğu darp etti. 
Karakolluk olan olay da Dr. Şadan Ülker'in silahına el konuldu.
Olay geçtiğimiz hafta Sivaslı'nın evrenli yakınlşarında meydana geldi. Sivaslı ilçesinde Mermer atölyesi çalıştıran ve aynı zamanda çobanlık yaptığını belirten Yüzel Öztürk yaşanan olayı tüm ayrıntıları ile anlattı. Dr. Şadan Ülker'in 13 yaşındaki çocuğunu darp ettiğini iddia eden Öztürk olaydan sonra kendisin tehdit edilmeye devam edilidğini ve iş bağlantılarınında iptal edildiğini idda etti. 
13 yaşındaki oğlunun Çam sesinden rahatsız olan Dr. Şadan Ülkerin sabah 05:00 sıralarında çok alkollü bir şekkilde oğlunu darp ettiğini tabancanın kabzası ile vurduğunu ve o günden sonra oğlunun psikolojisin bozulduğunu idda etti. Alkollüğ olmasına rağmen Dr. Şadan ÜĞlker'in ilk önce alkolsüz raporu aldığını ancak savcuının olaya el koyması sonrası yaklaşık 7 saat sonra alkollü olduğunun belirlendiğini söyledi. 
Dr. Şadan Ülker'im kendisini "Ben derebeyiyim. AK Parti olmasa gıçınızda don olmazdı, Ben istersem seni Sivaslı da yaşatmam şeklinde tehditler ettiğini idda eden Yüzel Öztürk bu tehditlerin Kaymakamınodasında da devam ettiğini söyledi. 
Olaydan sonra Doktor Şadan Ülker'den şikayetci oldukları için doktorun daha çok kızdığını ve aldıkları siparişleri iptal ettirdiğini iddia etti. 


Yorumlar (1)

Ş.ERDOĞAN 7 Yıl Önce

sevgi̇li̇ kardeşi̇m sen gece yarisi uyurken coçuğu gece yarilarinda hayvan otlattiran zi̇hni̇yet . şadan bey si̇vasli i̇çi̇n bi̇r değer di̇r. haberi̇n doğruluğunu bi̇lmeden tek tarafli yapilan görüşler i̇le doğru bulunmaz. soruşturma aşamasin da olan bi̇r olayi firsat bi̇len haberci̇ zi̇hni̇yeti̇ ayri bi̇r muamma. çoban anadolu da sözüne güveni̇len el emi̇n i̇nsandir. çoçuğunun yanin da söyledi̇kleri̇n karşisin da eni̇n de sonun da mahçubi̇yet yaşayacaksin. çoçuguna fazla zarar vermeden i̇şi̇n aslini gerekli̇ merci̇lere anlat . dr şadan ülker si̇vasli halki i̇çi̇n tekrar söylüyorum bi̇r değer di̇r. sayin uşak tv yöneti̇ci̇leri̇ bu yorumu yayinlayacaginizi umarak i̇yi̇ çalişmalar di̇li̇yorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.