Uşak TV

CAHAN'IN SAĞ KOLLARINDAN BİRİ FETÖ'DEN ATILDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürü FETÖ'den ihraç edildi.

Yeni OHAL Kararnamesine göre toplam 16 kurumda 5 bin 749 kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı. KHK ile emniyetten 7586, TSK'dan da 1988 personel görevinden ihraç edildi.
Bu sabah yayınlanan kararname ile Uşak’a adeta bomba düştü. Uşak Belediyesinin bel kemiklerinden Mustafa Dayıoğlu ile birlikte toplam 8 kişi KHK ile ihraç edildi.

Nurullah Cahan ve Ali Rıza Çümen’e de çok yakın olarak bilinen Mustafa Dayıoğlu’nun memuriyetten atılması bomba etkisi yarattı.

Uşak Belediyesi darbe girişiminden hemen sonra sözde FETÖ timi kurduğunu iddia ederek elliden fazla kişiye açığa almıştı.Ancak yapılan araştırmalar sonucu 48 memur görevlerine dönmüştü. Mustafa Dayıoğlu ile birlikte Personel müdürü’nün de FETÖ’den atılması Uşak belediyesinde deprem etkisi yaptı.

 

Yorumlar (3)

canbaza bak 7 Yıl Önce

bir belediyede en önemli görev fen işleri ve imardır. fen işleri müdürün fetöcü olacak menzil fetö abidik gubidik finans işleri karma olacak. sen de fetö mücahidi olacak rektöre fetöcü diyeceksin. ona buna fetöcü diyeceksin. sana yakın bir çok kişinin bir zamanlar fetöcülerle yakın ilşkisi olduğu konuşulacak. mhp il başkanına gaz vereceksin falan filan...canbaza bak ayağıyla ben fetöcü değilim o diyeceksin.. haydin oradan be... kimi kandırıyonuz.

mazlum 7 Yıl Önce

sırada cahan ve ali rıza çümen tayfası....alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....

Nadir 7 Yıl Önce

Vay dayıoğlu vay. Kimbilir utaşa ne hakedişler imzalayacaktı. Fen İşlerinden Dayıoğlunun tayfalarınıda temizlemek gerek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.