Uşak TV

BÜYÜK TUZAK: KADIN TACİZ ETTİ DİYEREK ADAMA SALDIRDI

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta yaşanan taciz iftirası saniye saniye güvenlik kameralarına takıldı.

 Uşak Akıl almaz bir iftiraya sahne oldu. Hani derler ya Allah Kuru iftiralardan saklasın” diye. İşte tam da bunu anlatan bir olay geçtiğimiz hafta Uşak’ta yaşandı. www.usak.tv nin ele geçirdiği görüntüler bir kadının eşi ile mahkemelik olan bir şahsa attığı taciz iftirası saniye saniye ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz hafta yaşanan Olayda Dilek Ş. Adlı kadın Uğur Atak’ın kendisine elle ve sözle sarkıntılık ettiğini iddia ederek şikayette bulunmuş Uğur Atak ise kesinlikle böyle bir olayın olmadığını Dilek Ş. Nin eşi Cevdet Ş. İle mahkemelik olduklarını ve Cevdet Ş. Ye uzaklaştırma kararı verildiğini ve kendisine eşi Dilek Ş. Tarafından iftira atıldığını iddia etti.

Daha öncede Baltalı Köyü Muhtarı Mesut Şen’in kardeşi olan Cevdet Ş. Ve oğlunun olaydan sadece birkaç dakika önce olay yerinde olduğu güvenlik kameralarına yakalandı.

Görüntüler izlendiğinde ara sokaktan gelen Uğur Atak’ı gören Cevdet Ş ve oğlu Dilek Ş. yi köşede bırakarak ilerliyorlar. Bu sırada arkalarına bakmayı da ihmal etmiyorlar. Bu arada Cevdet Ş. nin mahkeme kararı ile Uğur Atak tan 3 ay uzaklaştırıldığını tekrar hatırlatalım. Görüntüler izlendiğinde Dilek Ş. Köşede bir süre bekliyor bu sırada olacaklardan habersiz Uğur Atak sırtına attığı poşet ile bir arkadaşı ile birlikte caddeye çıkıyor. Dilek Ş. yi fark etmiyor bile. Tam bu sırada bağırarak Dilek Ş. Uğur Atak’a saldırıyor. Neye uğradığını anlayamayan Uğur Atak karşılık vermiyor ve hemen telefona satılarak polisi aramaya çalışıyor. Ancak Dilek Ş. saldırmaya devam ediyor ve beni taciz etti diyerek te vatandaşları saldırmaya davet ediyor. Bu sırada Uğur Atak bir markete giriyor ve yine elinde telefon polisi aramaya çalışıyor ama bir türlü Dilek Ş. nin saldırışı nedeniyle arayamıyor. Dilek Ş. karşılık vermeyen eşinin mahkemelik olduğu şaha hem iftira atmaya devam ediyor hem de vurmaya devam ediyor.

Daha sonra market dışına çıkarak ayrılıyorlar.

Bu anlarda saniye saniye marketin güvenlik kameralarına yansıyor.

 

Bu olaydan sonra Dilek Ş. Polis karakoluna giderek eşinin husumetli olduğunu Uğur Atak’ın kendisini elle ve sözle taciz ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu. Ama unuttuğu bir şey vardı Marketin güvenlik kameraları. Şimdi Bu Taciz ve iftira iddiaları ile ilgili son kararı yargı verecek. Bu olay da gösteriyor ki güvenlik kameraları bir çok olayın aydınlatılmasında önemli yer tutuyor. Bu nedenle yeni işyeri açacaklara aslında güvenlik kamerası kurmaları zorunlu kılınmalı ve bu konuda yasal düzenleme yapılmalı. 

Yorumlar (1)

ARTU DOĞALGAZ 8 Yıl Önce

bi̇r anda vatandaşda o adama tepki̇ verseydi̇ ne olurdu acaba? güvenli̇k kamaralari kesi̇nli̇kle şart...!!! adam yatsin kalksin dua etsi̇n kamaralara yoksa gi̇tmi̇şdi̇ gümbürtüye yazik...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.