Uşak TV

Bu olay mutlaka ve mutlaka aydınlatılmalı..

Adliye&Jan.&Polis

Bu olay mutlaka ve mutlaka aydınlatılmalı..

Önceki akşam EGEM TV’nin kurşunlandığı iddia edildi. Bu iddia dün öğleden sonra ortaya atıldı. Devletin bir türlü bulup alacağını alamadığı, tebligatını yapamadığı Yılın Bakanlarını seçen, Yılın Belediye Başkanlarını seçen, Meşhur Soner DEMİRÖZ yine ortaya çıkıp Televizyonumuz susturulmak istendi diye açıklama yaptı. Oldukca ilginç bir zamanda meydana gelen bir olay.. BU olay mutlaka ve mutlaka aydınlatılmalı. Bizce bu olay kısa sürede aydınlatılır Çünkü EGEM TV’nin güvenlik kameraları hep açıktır. Bunu bütün basın camiası bilir. Bu olay adydınlatılırmı bilemeyiz ama aydınlalan bir bir olay var.. O da Devletin SSK ve Maliye’nin bir türlü bulamadığı Soner DEMİRÖZ TV ye çıkıyor ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak açıklama yapıyor. Devlette bulamıyor. Allah Allah.. Bu işte bir gariplik var. SGK 85 Bin lira Maliye’de 152 Bin lira parasını alamazken Soner DEMİRÖZ’ü bulamazken Bizim Soner DEMRÖZ TV Sahibi çıkıyor.. Evet Soner DEMİRÖZ Uşak Polisi bu işi çözecektir. Sen Hiç merak etme.

Ayrıca Vali Özdemir Çakacak’a buradan sesleniyoruz. Sayın Valim bu günlerde EGEM TV yi iyi koruyun.. Gerekirse 24 saat polis beklesin... Aman Soner Bey’in ve Televizyonun başına bir haller gelmesin. Çünkü Soner bey’in devlete verilmesi gereken hesapları var... Çünkü Soner Bey’in Devlete ödemesi gereken yüklü borçları var.. ve Devlet Bu günlerde tepesine binmişl durumda.. Onun için bizim Meşhur Soner DEMİRÖZ’ümüze sahip çıkın.

Biz basına basın görevini yaptığından dolayı yapılan tüm saldırıları kınıyoruz.. Ancak Basın sadece basın görevini yapmalı. Ne siyaset yapmalı nede karmaşık ilişkiler içine girmeli. Evet mesela SGK ve Şirket Oyunları gibi.. Mesela Maliye ve şirket oyunları gibi.. Mesela Siyaset ve siyaset oyunları gibi.. Mesela Tava Tencere arsa işleri gibi..

Evet bu olay mutlaka aydınlatılmalı geçtiğimiz 10 yıl kadar önce bir kooperatif başkanlığı için aday olan bir emlakcı dükkanının kurşunlandığı gibi faili meçhul kalmamalı. Bu olaydan sonra bu emlakcı başkan adaylığından vazgeçmiş!!! Bu konuyla ne alakası var diyenlere bir hatırlatma yapaılım.. Bu Kooperatifin adı Ahu Yapı Kooperatifi diye biliyoruz... Kurşunlalan emlakçı aday olmayınca başkan olarak Soner EEMRİÖZ’ün ozaman Televizyonun sahibi ve ortağı olan Kayınpederi Halil İbrahim İZMİT başkan olmuş.. Ne kadar ilginç değil mi? Aman ha sakın kimse yanlış anlamasın kimseyi itham etmiyoruz.. Sadece hayırlatıyor ve bu olayın çözülmesini istiyoruz..

Bu arada EGEM TV’ye sıkıldığı ida edilen kurşunlarında basınla alakası olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü EGEM TV’de bu günlerde Belediye haberlerinden başka fazlaca bir şey yok.

Bu arada Soner Bey’de adli bir olayı şov malzememesi yapmamalı.

Bu saldırıyı’da www.usak.tv olarak kınıyor Soner DEMİRÖZ ve tku DEMİRÖZ’e geçmiş olsun diyoruz..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.