Uşak TV

BİLİŞİM SUÇLARIYLA MÜCADELE İÇİN EĞİTİM

Adliye&Jan.&Polis

BİLİŞİM SUÇLARIYLA MÜCADELE İÇİN EĞİTİM

Uşak Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şubesi ile Uşak Üniversitesi tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından birinci teknik destek programı kapsamında 15 bin TL hibe destek almaya hak kazanan ''Bilişim Suçlarıyla Mücadelede Uzmanlaşma'' projesi düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda proje hakkında bilgi veren Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş proje kapsamında 10'u polis memuru toplam 13 kişiye Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 30 gün sürecek olan ''Bilişim ve Sistem Mühendisliği'' eğitimi verileceğini söyledi. 
Vali Mehmet Ufuk Erden ise küreselleşen dünyada teknolojinin gelişmesinin baş döndürücü bir hızla devam ettiğini belirterek bilişim suçlarının teknolojik gelişmelerle doğru orantılı olarak arttığını ifade etti.
Toplantıya Vali Mehmet Ufuk Erden’in yanı sıra İl Garnizon ve Jandarma Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, emniyet personeli ve davetliler katıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.