Uşak TV

Big Yellow Taxi Cafe’de Cinsel Saldırı İddiası

Adliye&Jan.&Polis

Uşak'ta Atapark'ta yeni açılan Big Yellow Taxi de yaşanan Cinsel Saldırı iddiası ortalığı karıştırdı.

Big Yellow Taxi Cafe de garson olarak çalışan E.D. adlı kız Cafeye yeni ortak olan Hamit K. nın kendisine Cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek şikâyetçi oldu. Şikayet üzerine Ünlü Müteahhit ve Cafenin ortağı olan Hamit K. Gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü. Karakolda ifadesi alınan Hamit çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uşak’ta ki cinsel saldırı iddiası Cuma günü Atapark’ta yeni açılan Big Yellow Taxi de yaşandı.

2 Aydır Cafede çalışan E.D. (21) iddiaya göre cafeye yeni ortak olan Müteahhit Hamit K. nın cinsel saldırısına uğradığını şeflerine ve müdürüne anlattı. Daha sonrada işe bırakarak Polis karakoluna giderek şikayetçi oldu.

E.D. ifadesinde 2 Aydır Big Yellow Taxi de sigortasız olarak çalıştığını belirterek olay günü yaşananları anlattı. E.D ifadesinde “Ben lavobaya kadar gittiğimde patronum Hamit K. da arkamdan gelmiş. Üzerimi değiştirdiğim için bana bu tişört daha iyi olmuş diğer tişörtle insanlar sana bakıyordu. Sen benim gözbebeği elemanımsın insanlar sana bakıyordu rahatsız oldum bu nedenle tişörtünü değiştirmeni istedim. Diyerek yüzümü okşamaya çalıştı. Kendimi geri çektim. Bunun üzerine göğüslerimi elleyerek bak buralar görmüyordu dedi. Ne yapacağımı şaşırdım donup kaldım. Ellerini ittirerek elinden kurtuldum. Ağlayarak arkadaşlarımın ve şefimizin yanına gittim ve olayı anlattım. İşi Bırakıp karakola gelerek şikayeti oldum dedi.

Cinsel saldırı olayının duyulması üzerine Big Yellow Taxi de çalışan tüm personel işten ayrıldı. Başka bir kızın daha cinsel taciz iddiası ile Hamit K. Hakkında şikayetçi olduğu bildirildi.

Gözaltına alınan Müteahhit ve Cafe’nin ortağı olan Hamit K. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Hamit K. nın Uşak’ta bir çok ihale aldığı ve inşaat işi yaptığı biliniyor.

Yorumlar (7)

Uşak 5 Yıl Önce

Elleriniz dert görmesin. İki kız çocuk babası olarak bizi bilgilendirdiğiniz için sağolun. Kızlarımızı nereye gönderip göndermeyeceğimizi bilelim.

Vatandaş 5 Yıl Önce

Şirket ortağı diyorsunuz iş ortağı yani . Hem kafeyi açıkça ifşa etmeniz kafeyi karalamanız hemde diğer ortağının ekmeğiyle oynamanız hiç doğru değil . Habercilik anlayışınız çok yanlış .

ANNE 5 Yıl Önce

Erkek çocuk Annesiyim her zaman oğlum kız arkadaşlarına dikkatli davran koru diye büyüttüm 19 yaşında oğlum var...Bu haber için teşekkür ederiz böyle haberler gizli kalmadığı sürece insanlar daha çok ders alır umarım cezasını çeker tabiki suçluysa...

Aklı Selim 5 Yıl Önce

İnşAllah iftira değildir, eğer iftira ise kendini aklamaya çalışmak kadar zor birşey yoktur, eğer iftira değilse serbest bırakılması iyi olmamış. Neresinden tutsan sıkıntılı bir durum.

yaşar 5 Yıl Önce

Çok iyi olmuş... asıl tepkiyi bu tür insanların sahibi olduğu mekanlara gitmeyerek tepki göstermek gerek bu kişilere bu öz güven hep kazandıkları paralar sayesinde geliyor.. muhtemelen adli kontrolden sonra itibarının sayesinde hiç bir ceza almadan yırtacak bu tepkiyi mekanına gitmeyerek ders vermek gerek bence

Arap Şükrü 5 Yıl Önce

Bir işyerinin patronu olmak demek çalışanların tüm varlığının sahibi olmak demek değil, mesai saatleri içinde anlaşıldığı kadarıyla iş gücünü satın almaktır. Bu haber eğer doğru ise, bana göre, işletme ortağı dünyanın en aşağılık hareketini yapmış denektir. Rabbim bizleri böyle insanlardan korusun.

Maraz 5 Yıl Önce

O kadar yanlış olaylar yaşanıyorki Allah kadınlarımızı çocuklarımızı ve hayvanlarımızı korusun. şerefsiz orosbu çocuğu ne olursan ol insan ol ilk önce senin ben olmayan insanlığını içine sıçıyım gün yüzü inşAllah göremezsin göremezsiniz böyle yapanlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.